連登巴膠怒屌71大遊行暨屯赤屯市VIP區專區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁就搞到26/28走線咁奇怪
我寜願你60分鐘班
好過26 30分鐘班但係兜
利 受害者
買得地鐵站上蓋都係為左條鐵架啦
港豬好多,唔好諗到咁多人仲堅持罷鐵
黃竹坑上南港島線,部車到左金鐘轉埋車去到灣仔再行到利東街都唔知巴士出到香隧未,所以75唔使浪費心機救,因為完全無得救

大道東本身少客D但穩定,改入去可能非繁會變30
不過好多客情願30分一班但兜耐D
好似A29咁,大部分客(少數痴漢除外)都係支持佢停觀塘但密車左...
以97而家客量應該都可以改非繁30
我仲以為75重疊程度底啲冇咁差
而家香隧線客量最差就係深灣果2條
因為服務範圍細,一開南港島線有客走就做唔住
或者北行都行灣仔道都應該會好過而家
好啲係放學時段
上次三四點坐72A 係陳白沙一站打爆左
邊個同你講有30分班+兜哩個Option

宜家一係60分班+兜
一係60分班+車程快
停多幾個站同兜路觀感上差好遠...
咁既話其實尚德清客已經夠
痴漢即係坑口撚
咪住先 深水埗好似ban左 即係今年都唔會改動?
成日夜晚都見75 差個72A好多
幾個客包車入
咁就真係...
本來上車可以 勁快到彩虹
依家又要兜

如果多人真係叫八折的好過
出佑寧堂轉A22/E23都無咁嬲
呢樣真係無辦法
72A/75自從黃竹坑邨拆左就得返深灣堆客服務範圍細、客源基礎細

通左南港島線75大量客走哂(本來唔少已經轉鐵客)、中環金鐘堆客因為香隧塞車倒哂落鐵,得返灣仔內街、但呢批客又少過銅鑼灣

再加上深灣行出黃竹坑條路有$2機,係價錢同時間穩定性巴士都輸
政情網上行 : 【熱狗票站】
https://www.facebook.com/nownewspolitics/photos/a.276896536496217/705263256992874/

民主派初選今明兩日投票
主辦單位早上因為技術問題
將投票時間押後三小時
協調初選的戴耀廷等
中午在投票開始時見記者
指延後投票是要為系統重設加密匙

#紅色熱狗巴士是黃埔的街頭票站

屌佢
CD1446
咁又唔會嘅 講真咁樣26>A22/E23同我搭的士或者巴士都差唔多
不過有清泉E22P
我出佑寧堂係機隧車唔係慢碌線
貪快嗰啲係龍富新班撚樣
N290都話焗搭
同埋應該停埋天馬苑/沙田坳道/鑽石山站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞