連登巴膠怒屌71大遊行暨屯赤屯市VIP區專區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
近排日日下繁係創紀之城有架屯廠車行1A 想問係咪估定order?
精神病院話590就轉兩味
只能夠話鴨脷洲出灣仔金鐘中環線非繁完全無得做...
以現時客量,90/97/590應該得返兩味、75少客到連繁時都無得做

年頭呢度仲有人話590出IFC好快方便轉AEL,但現實呢班客好明顯係少到完全撐唔到條線
香隧唔塞車就係
之前wfh個陣真係好快
呢個咪問題所在
香隧日日咁塞法,南港島線就係嬴時間穩定性

城仔終極目的想90 97 590三合一,咁樣會得返原先97班客坐,本身路程短再要海怡經利東,頭段客唔會坐
但現實已經話左俾大家知,一邨一線唔夠客、堆客用對腳投哂票
海怡右轉上利東常規性塞燈位
90 97 590 至少應該好似當年91 94合併咁,非繁留一條線當社會責任算

75應該斬淨兩三班單向,留72A轉乘算數
話時話點解上葵交通可以差到連過海紅小都冇
好多年前梨木樹+石梨好似開過筲箕灣
搭過城隧開80
快線慢車仲行快線
唔知係咪個頭住,老一代的人返大連排/荔枝角工廠區多
邊有咁多人返到文職要過海
唔係有東區咩
短途線利東同海怡入哂都會倒哂班客
90同590非繁合埋唔大問題既
經富安好浪費時間
明明架車出馬鞍山路可跑70,為就左富安降至50,再等燈,浪費時間
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1177528&extra=page%3D1&mobile=2
強烈要求罷免沙田交通會正副主席!!!!!!!!
258D-75
有一條石離開去筲箕灣,不過條線幾乎冇人知
打錯,係行60
點解冇人做石蔭開銅鑼灣
應該有得做嫁
荃灣有930X,對完ETA可以快過條936
可能係喺荃葵青搭黨鐵去沙田/馬鞍山 要兜去九龍嘅觀感問題
680=680A呢個改動邊個諗出嚟
上葵真係好撚怪
果次上去影E6M先知
落荃灣西九一堆線
葵芳沙田東九都有一兩條線
最多比埋半條過海
果度講緊都有幾條邨+工廠區
上葵仲要係冇城隧線
一係出和宜合道運動場,一係就403系列
之前拆47A全日都以為佢會入去行下和宜合道
點知寧願載空氣都唔撚入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞