連登巴膠怒屌71大遊行暨屯赤屯市VIP區專區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Post上group chat還可以,post上網佢預咗唔洗做
車廂內還算可圈可點.....好似係車廠(公司範圍)內就......😞
遊花園走線,
司機扭軚扭到睇物理治療。
有冇app可以睇台北巴士
Bus+
有晒成個台灣
屌你1825旺角開272X
2006先到廣福
自私車 Happy Friday
A36 下繁跟 276C 行屏會街有排塞
我係唔係眼花睇錯路線圖,屯元天既E線全部唔上T1直入GTC?
唔上橋就唔駛攬住塞,直入GTC慳好多時間。
AE分家
到時E線剩低E41跟A線落客
Tommy Cheung 張秀賢
運輸署岩岩打左電話畀我,除左B1外,九巴喺元朗區之前提出會分段收費嘅路線全批,包括63X、68A、68X、69M、69X、268X、269B、269C、269D、276、276A、276P,另外再加268B、268C,咁就元朗-天水圍-洪水橋-屯門都有齊雙向分段收費,唔使等輕鐵出入大西北啦。
屯門區58X 58M 260X好似都有份
佢好撚蠱惑
呢段改動係無highlight出嚟
276C應該經元朗北

【良景街坊,雙向分段收費得左呀!】

早前,源辦收集各位街坊簽名,要求盡快批准上述計劃,並於短時間內收集到極多簽名,反映居民對區內及跨區分段收費巴士有實際需要。
今晚,阿源收到運輸署來電,告知以下路線已獲批:
58M、58X、260X、63X、68A、68X、69M、69X、268X、269B、269C、269D、276、276A、276P、268B、268C

(消息來源:屯門區議員-良景 王德源議員)

埔旺紅頂來回都夠
台灣近郊坐公車 比如阿里山落嘉義火車站 真係同坐台鐵咁要伏班次
31M先係飛躍進步 由近18變0.1樓下
城巴85亞公岩轉彎專登追撞阿伯後再屌柒阿伯 條卡佬又係傳wts 跟住無啦啦係FB出現 但事後點我唔知啦 話唔定有網中人扮乘客篤左灰

https://www.facebook.com/groups/833142083471222/permalink/1867658426686244/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞