連登巴膠怒屌71大遊行暨屯赤屯市VIP區專區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
278x真係無得彈,收完車都仲未見留後
上水廠就每日額外抽12800行278x,好似驚死尾站無位坐會俾人屌咁
49X成日出齊荔腸掛牌,
荔廠架ATE成日1830左右到NTP
終於肯換走啲直梯,咩日子竟然咁生性
但係沙廠日日仲會派一堆低載落城隧
平時荔廠個幾部位,唔出中掛牌都會出返部低載比你
278X掛齊2架3AVBWU唔得,係到要搶其他有質素12.8米車
49X好難坐中沙廠低載車,
E6X日日好多
49x下繁雙向有邊一班車唔爆到九彩
荔廠仲On99走去減12800
278x客量係一部12800都唔洗用

下繁城隧去北區用12800可以有大把企位,大車留返俾有用嘅線清客好過
40X、278X成日出E6X,仲多過掛牌
278X咁撚長,俾人坐下都好應該
叫屯廠嘔返啲12800出嚟啦屌,60X呢啲學乜撚嘢人用12800
40x 73x爆到開12800都貼玻璃咁走,咁278x用乜鬼12800

要嘔12800,33 61x 呢啲全日客量已經無必要用啦
上水廠今日又加額外抽12800去行278x, 下繁城隧成村人等73x 連續黎爆晒車嘅12米 我真係dklm

btw, E6X普遍都虧到仆街,送哂去跑平路嘅線好過
276p、59M嘔返12.8米車應該得
59m,睇見轉車站條龍 用大量12800清客好合理

條68A除左上下繁班次,嘔返一部份大車出黎都唔過份
59A返屯門加停屯轉,幫59M
WU3729@118
118可以用12800咩
118新掛牌
話說咁迪迪尼點搞
12/118P/914都pass
同時118亦已轉新更表
前往迪士尼乘客,可於東涌站轉乘東涌線
無架啦
大西北經青馬去迪迪尼嘅客被完全放棄
老運叫你一係去東涌轉鐵一係喺港豬噢轉B5
B5<>港珠澳<>A線
城巴或成最大輸家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞