連登巴膠怒屌71大遊行暨屯赤屯市VIP區專區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係開就開R36 擺形點 兜天水圍 屯門 行青馬
再嘈就放工晚晚和你塞新城市
搭過,2X 下晝交通正常下成粒鐘先由美孚到淘大
62X 同 259D 係咪真係要搞吓呢
轉乘睇唔齊,九龍站位睇唔齊,兩架交接時259D玩逆走都唔知等邊架好
62X 點解唔可以拉去友愛南開,屯市走人
3/7 31M
LS886 > WU2663
KL9641 > WU3204
LR3478 > WU3140
LS1601 > WU3910
KP3011 > WU4180
LS4702 > WU4342
KX2135 > WU4445
LS6379 > WU4451
RT3476 > WU4951
KS2996 > WU5120

31M前掛牌去向

LS886>>34M
LR3478>>SP
LS1601>>34
LS4702>>SP
KX2135>>SP
LS6379>>SP

三叉3架
KL9641>>SP
KP3011>>KILLED
KS2996>>SP

兩軸1架
RT3476>>SP

姐姐阿
梗係有賺先係咁水你買
原本每日搭唔到$26狗巴既人買月票就有賺
其實除屯市外,堆元天屯赤線會唔會停紅橋?如果停紅橋,澤豐花園係大赢家:

A36/A37/E36A (紅橋)
A33X(景峰花園)
E33P(屯門醫院)
A34(大興體育館)

全部10mins步行範圍內
搶market share
當一個人本身50%搭巴士、50%時間搭鐵,
狗巴只capture到佢50%嘅交通開支,
但有月票就可以食晒佢100%,
就算佢搭到盡都係賺咗。
所以嚴格嚟講,其實佢唔係sell緊本身搭開巴士嘅人
咁我290>e32>r8 大法咪要好耐
上水有冇可能加條巴士線直去油塘/將軍澳
因為屯市要揀位
930X建議兜入如心係做乜撚嘢
係打算俾灣荃再度強大,定倒返個愉景俾934
呢個想睇埋腳
開左苞啦
仲有反方向A36/A37/E36A直達元天
我無話2X快
但應該點都快過2A轉
有277E已經皇恩浩蕩啦
補少少錢轉14B/14X/296A/98A去油塘/將軍澳啦
大欖都有,要左八達通
一樣
本身佢口罩質素唔清楚...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞