日本鐵道消息及旅遊情報交流區(54)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
之前諗住坐京急但係死咗
都係走去買京急飛坐jr 平啲
8660レ 甲種輸送
DE10-1561+キハ261系
新大阪
https://twitter.com/hikoneNIKON/status/1280730646499848194?s=19

キハ261系「はまなす」編成甲種輸送、午前の部。
梅雨の晴れ間に川崎重工・兵庫工場を出場。
エスコート役は「いごろいくん」DE10 1561。
結局「定位置(進行方向右側前部と左側後部)に戻った?
特殊貨物検査票と甲種名物「川重マーク」!
今日は米原より先が不安ですが
無事に苗穂に行けますように!
https://twitter.com/HagureHassy/status/1280691644107337728?s=19
紅色咁型
諗起坐みえ但死左結果免費坐近鐵去伊勢
近鐵急行唔係慢過みえ咩?
上次広島差D線路全滅
未聽過又BNO又有台灣護照
D雨已經去到長野岐阜
好似慢少少
但みえ有d班次待避得好誇張
みえ10號連續4個站運轉停車
https://youtu.be/2ypEtqA3xGQ
點解唔得?
中華民國允許雙重國籍,但外國人歸化中華民國國籍須放棄原國籍.
有BNO唔代表係外國人 港澳關係法入面定義 持有BNO同香港護照以外先屬於外國人
咁你俾實際例子有人持有以上兩本護照la
我講得俾你聽 就係有啦 唔信唔緊要
既然可以做到.快D去開移民公司收客.好多人想係咁
正正就係移民公司講出黎
咪即係未有真實個案.移民公司成日會吹大
無事實證明一律當吹水
咁如果我話你知 我有 你肯信未?
知你勁la,代表乜呢,個別成功個案參考意義不大
咪同其他人持有BNO成功歐洲落地一樣
後面的人照跟做到先有討論價值
近幾年西日本水災好似愈來愈多同嚴重

遲下會唔會又要廢一填線轉巴士
唔係勁 係點解你咁堅持自己 我由頭到尾都係想話你知個事實唔係咁
但你都否定一切 而再用其他理由去解釋 真係好好笑 唔同你爭論啦
我無否定你.係我見正常人係打回頭.
係事實又講唔出實際流程.你話得咪放長雙眼睇出面有幾多人都做到lor .
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞