Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
同事星期五申請,email話五個工作天處理,星期二就覆成功

我星期六申請,星期三都未有
同你情況一樣
升做Priority會唔會幫我換埋張ATM卡?Priority張黑色ATM幾型
上星期五收email, 今日都未有
想問下個$888 迎新,當中$388 話要經aastock用citi ac 買股票,有無乜超平股票推介可以day trade 來刷回贈?
通知存款都放到HKD喎
其實係咪有三個hkd Account ?
識人同日申請 一樣星期二收到開戶sms
其實係藍色黎
唔會
早幾日4.16買左HKTV , 琴日4.65放
lm
我直情乜email 都收唔到,又無職員打俾我
但個戶口更離奇用到,但3星期都未收到提款卡
打左上cs問,話寄左卡又無收過 要等佢再寄多次
到想申請埋信用卡,明明upload晒野但收到email話未upload晒 打上去問又話唔洗補交

真係唔識玩
睇埋你哋講,個系統好似好混亂咁我琴日第二次搞,未收到處理中/fail嘅email
你可能已經搞好哂, 只係無人確認呱
我係等緊申請通知,寄卡我估都有排
個hotline究竟有無人
打過次等咗成粒幾鐘
最耐個次等左45分鐘先有人聽
次次夜晚七八點先打過去等兩三分鐘就有人聽
我開左幾個禮拜都未有又無reject又無話成功
每個月比上個月多8千 係邊日結算? 1號?
參考下,我10號既凌晨1點開戶,朝早8點收到話處理中,18號收email同sms話成功開戶,22號收到卡
應該係每月平均數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞