Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
舊版
是咪反光
如果Priority冇資金要求,咁我想入錢坽優惠再上priority.....但我唔知自己account number......全部xxxxxxxxxxxxxxxx
ebanking 右邊撳顯示沒有遮掩的戶口號碼
手機開唔到戶佢又叫我去返分行問又冇得make appointment,要幾早去先排到
3個角度影晒架,最後佢先話認唔到
不過影每一個角度唔係反光就係太暗,搞一大輪佢先ok,去第二個角度。不過影晒3個佢先再話唔得
想問下收到成功email到收到卡大概要幾耐?
原本有信用卡戶口可唔可以咁開?
係咪唔算新用戶
app 定web.....,我玩左成個鐘都搞唔到。
裡面有兩個account,有乜唔同,通知存款點解?
影身份證搞唔掂
ebanking 當然係 website
搵白紙遮下d燈......再白紙係底.....方便控制角度
搵到了
我想check 定期個rate.....叫call hotline.....搞咩鬼
開priority 最後變佐citibanking
岩岩試左打去電話理財,好似已經成功升左上priority
啱啱開戶成功
發現有勁多個戶口
首先想搞清楚乜打乜先
想問下咁多位巴打 申請政府$10000
佢有港元月月增息支票儲蓄戶口 同埋 月結單儲蓄戶口
呢兩個係咪其實都係儲蓄/出糧戶口
只係一個有息一個冇息咁解?

另外仲有個通知存款戶口又係乜野黎

同埋我輕度弱智 唔識點搵戶口number睇
搵到戶口number了
好 唔該巴打
嗰8000入咁去拎唔拎得番出黎?
3-5銀行日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞