Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
我想問個問題
我未開戶口 追完post之後嘅理解係
如果我成功開到Priority
佢又冇咗最低結餘限制 即係我唔駛放50萬入去
然後想玩佢個月月增息offer
即係例如我用佢做出糧戶口之後 每個月再轉多8k 入去就可以?

thx 巴打
開戶唔使即刻入錢
本身係信用卡客 開戶食唔食到回贈?

另外手機開 如果揀持有戶口 淨係可以約去指定幾間行開
咁仲食唔食到手機開戶優惠? 同埋有無揀其他行阿
總之月月增值個戶口每月平均比上個月平均高 8000 就得
只有信用卡都係全新客戶
轉頭試下先

人地話手機成功 其實都要落行交文件真唔真
應該唔會
多數係手機開戶炒車要落分行
請問新版身份證係咪唔可以網上開戶?
如果要食優惠
你都要上網申請左先
之後係upload 身份證前佢會比個ref no 你
你比個ref no 分行條友咁先食到online 申請有既優惠
好似係
申請Citi Priority但係最後得普通

係咪歧視窮撚
thx
3月尾開到戶,到呢家一蚊迎新都未收到
而家仲可唔可以用app開新戶口?
喺App Open new account一定要入application number先可以continue
用app開之前幾分鐘就收到email話未完成開户,但今朝差唔多時間再apply+影文件之後無收到email係咪等於pass
冇嘢了,自
1. 手機填好資料(未入App影相)
2. 收到Email-感謝您申請花旗銀行理財戶口
3. 入App完成影相
4. 收到Email-您的開戶申請正在處理中
5. 成功批到,CS會打電話、Email確認完成開戶
6. 收到Email-您已成功開立花旗銀行理財戶口
7. 等收卡+可以用e-banking/App

要收到6.嘅email先真正申請成功
做乜撚嘢
星期日先話成功遞交,但係乜柒 email 都收唔到,而家又做乜
已經交第二次啦屌,幾時先開到呀

all in 100萬都得?定之後要月月入8k先qualify
我句野已經好清楚

Citi 手機開戶 [3]
https://lih.kg/ayEEnBV
#69 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

bonus 果部分既息最高計本金 100 萬
超過 100 萬果部分跟返基本利率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞