Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
Thanks 巴打
之前申請咗一次然後叫落分行,懷疑係張月結單唔受理
本身就煩緊用銀行電子月結單得唔得
見到你呢個reply就試下先
祝你馬到功成..佢個自拍係有啲難度...盡量見到多啲眼啦...正常玩完app會收到個處理中咩五天之類既message...之後就進入真人階段有咩問題有咩漏都會有人聯絡你
想問下priority話擺200k/500k拎迎新
啲錢擺入去做定期係咪都計?
開完佢叫我登入網上系統完成餘下手續
但係上網登入果時就彈下面句野出黎,有無人試過?

短暫停頓。
對不起,我們出現短暫停頓,請稍後再試。
分享一次 朋友開戶就有 500?
收到張debit card =atm ?
另外有信用卡 ,點先可將個login /apps group埋一樣
頭先無喇喇話開左 點睇係唔係priority?
張提款卡會唔會寫住?
係,你係任何一部提款機到,只要見到你卡上面既logo 係提款機頂到有既即係可以係果部機拎錢

我用網頁版開戶口時最後一個步驟係開個網頁登入名稱,我係呢一步按左登入原有賬號,個新戶口就link 左落我信用卡個登入賬號到了
提款卡有寫
明白
收到卡 但係又login唔到 ,未開到卡
係,不過定期好低息
個職員叫我收到新卡後入手機app 開卡
開户口係咪要去門市
佢叫我簡一間去
down左個app做哂手續,但等左個幾禮拜都冇消息 有冇巴打都試過咁
如果搞左成個月都未開到既巴打可以再send多次application、 琴日再apply今日就話開左
我之前都喺咁,用app成功開戶收到張卡但係eBanking login唔到,打去問話我冇eBanking record 叫我web upload張確認新卡receipt比佢等佢寄密碼嚟

之後等左一排又冇消息,打去問完先有人follow過左幾日終於收到密碼,跟住用卡Number同密碼開返個eBanking
我開左 ebanking
但轉數快 中銀 渣打都轉唔到錢去 citi 個戶口
唔知咩
明明戶口號碼跟足咩月月增息 個戶口入落去
係邊到可在升級
係咪冇錢都可以升到?
我諗係齊資料直接批
如果要補文件,等佢再處理就有排
但我之前放既料同依加100%一樣
都冇聲氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞