Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
仲以為會自動寄
「開戶首三個月可於Citi Mobile® App以本行成本價買賣外幣」
有無人知其實成本價即係大概幾錢即係IB價?
我見之前啲post有人講過成本價=買+賣/2, 但我打去hotline問佢地又話唔係, 仲話唔講得比客知佢地成本係幾多
16/6用app交完資料話最少5個工作天後到呢家都無聲氣
識人19號申請,26已收card
好難話你知即係幾錢,因為外幣個價每秒鐘都郁緊

我自己親身試過,差唔多時間(10分鐘內)同時喺citi同另一間銀行唱錢,citi真係平d (實數平幾多已經唔記得)
垃圾銀行 21/6交哂資料
去到今日都仲未開到戶口
如於開戶日起計 6 個月內取消戶口,會被收取 HK$500 或等值之戶口取消手續費。
唯背求其買隻藍籌
仆街,我 6 月 30 號先成功開戶,豁免開戶當期手續費係咪計 1 - 6 月
成功開戶 登入唔到ebanking
應該唔係指投資戶口
基金戶口果啲都有手續費咩
應該冇 唔用咪cut
知唔知完左之後既手續費係幾多
無手續費,唱外幣一般銀行要賺個價都擺左入匯價裡面

所以「成本價」(即係銀行唔賺你)其實都會撈埋入匯價度,好難睇到,得個信字
有無人申請完priority一次佢叫你去分行搞無理佢繼續手機申請直到得為止
你講緊無戶口申請priority定還是有citibanking申請priority?
兩個有分別㗎?我有Citibank 信用卡算唔算有citibanking
唔算
我都係補交左野成半個月都冇聲氣
咁我無,但我手機申請咗幾次佢都叫我去分行搞,所以想問下有無人會試到得為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞