Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
迎新獎賞
完成手機開戶及開立
港股股票戶口
享高達HK$888^

額外獎賞
額外2個月2%
港元儲蓄年利率#

https://www.citibank.com.hk/chinese/banking/promotion-remote-account-opening.html
Citi Priority 同 Citibanking 都已經取消左低結餘服務月費,如果你想要新資金優惠先要入錢。兩者最大分別係 Citi Priority 電匯免手續費,電匯果陣手續費揀自己比就得,銀行會自動幫你比。
影哂documents upload 嗰下就error, 垃圾
之前迎新唔係唔洗擺$50000都有咩?
獎勵有幾種

1. 戶口夠50萬,半年後回贈$600,夠一年再多$300

2. 月月增息戶口夠20萬,每月自動轉賬夠3萬
半年後回贈$800
唔同銀行好似有唔同額外,中銀轉帳去citi回贈多$200

3. 月月增息戶口每月結餘多8k以上,利息會多0.08%,最多升到1%
過去既事
放棄咗app申請唔清楚手機申請回贈

另外仲有介紹人申請priority每個$500
而個新人換外幣超過20萬HKD會多$500回贈
姐係個陣時開左而家都要放50000先食到迎新?
你開戶果時係咩promotion 就跟
第一水最抵玩
完全唔使擺錢
又唔使買股票
就咁手機開戶 500 + 網上理財開股票戶口 500
無左啦
網上申請完,第日就收到通知叫我落分行
2星期前APP 申請左, 到現在都冇消息
我一個月前申請左,等左成個月都無任何消息,前日打去佢話幫我set urgent,今日就收到email話成功開戶
幾時之前改左?
詳盡
請問聲填完CRS form要等幾耐左右先開得到?

18號收到email立即填完e返,到依家都無聲氣
預10個工作天應該差唔多我都等左十日先開到
想問開左基金戶口會唔會收乜費乜費
學生仔 預約錯左開priority account 落到去有冇得轉開返普通 成功率大唔大?
同埋使唔使開户嗰陣入一千幾百入去先
第二個問題 睇咗置頂先
佢個apps認唔到我張身份證
係咪可以放棄要直接去分行搞
新版?
同佢講返想開 citibanking 就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞