Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
今日打左去問 佢話由成功開户果日計 唔係計申請果日 六個月後先會收到迎新

但六月之後成功開户 要存款夠五萬蚊先有迎新
已經過左6個月啦 都無😂😂😂
我係到個朝早先有人打俾我confirm
咁再等等tks
想問下手機開戶交晒文件,大約幾多日會開到戶口?
快既話 2, 3 個工作日
我上星期三晚交
星期一已通知開到
收到卡 但login唔到佢個app 打完密碼又彈返出去login page
用website login又話error
而家有卡 但activate唔到
打佢hotline又長期occupied
i know that feel
終於收到卡,要人入去online banking去set atm password但佢個app又唔比我login,可以點
有冇人知點樣搵得返個acc number,淨係出最尾4個數字好唔方便

我啱啱拎卡未有月結單
開電腦搞
點樣login唔到法?
app入完password又係彈我返去入passwors嗰度
登記左張新卡未?試下用網頁版
張卡話已經登記左喺個account到
佢封信係叫入account去改atm password, 所以已經綁左喺嗰個online banking
已經開咗電腦,但check咗好耐都搵唔到
又download唔到月結單因為開戶一個月都冇

一登入,你要既野係晒右手邊喇喎
咁我就唔知了,因為我當初唔記得左登入名稱,要拎返登入名稱又要atm pw,但我又未set atm pw,最後落去分行,5分鐘唔洗就搞掂晒,你有時間可以試下落分行
係呀就係同你一樣,諗住打hotline睇下有冇得搞炸

打hotline會叫你寄收卡封信尾有一截仔俾佢地或交落分行,之後就會寄返atm pw俾你,我得閒諗住交落分行,去到問職員,條友話交呢張野好耐先收到密碼,話即場電腦幫我搞
我唔記得有咩要求喇,拎返果下先諗 屌,平時用開既username

Btw我果個有英文有.有數字
但佢地分行咁少又閂得早收工佢地都收晒

等我再撞下個username先係咪一定要數字架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞