Citi 手機開戶 [3]

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
我打電話去都有問你依個問題,佢都答我唔到
個職員話得幾個人搞發卡 , 耐都比個時間表人LA,又無
已經唔抱任何期望,隨緣
我有諗過轉開第二間算
等到無期望就會有email
7月1日手機app申請,7月8日收到卡啦
要賺迎新係咪要keep港紙?
我開咗美金儲蓄想將啲港紙轉做美金
同問
有無得支票儲蓄
轉左usd定一定港幣?
想問如果用張卡個master
有冇啲咩草分或其他野
整咗兩個星期都仲未整到
然後早兩日去門市整要我排期
要到8月先有得搞
0.5%rebate
屌我開左成個月都冇消息
申請完係唔係唔會有sms同email收
Thanks!! 咁點解佢CNY又會係叫月結單儲蓄?
我果陣 email 叫我落分行
分行開完過兩日打黎
話手機開戶完發覺我已經分行開左
月結單儲蓄係單貨幣
同埋得港元美金人仔
上星期手機申請priority ,岩岩收到卡係Citibank
有沒得叫佢搞返priority?
其實而家咩事 一係一星期內有 一係成個幾月都無
其實大家如果做完手機APP整完後無耐就收到電郵/SMS話叫落分行的話99%都係衰自拍個PART, 再從新黎過影靚啲就可以, 我身邊幾個都係咁, 不停試不停影就會成功, 唔關有無信用卡事, 有都可以手機開, 如果好肯定自拍靚仔既但都收到電郵/SMS叫落分行先試下轉第二張住址證明再整過, 我親身經驗係用自己PRINT出黎既電子月結單都接受.
開完gold點升priority?
屌那星之前網上開户終於搞掂,都收到張卡,點知個online banking login唔到,打完hotline叫我upload收卡封信嘅嗰個紙條上佢地個網等佢地寄atm密碼比我去reset個online banking,咁upload完過兩日星期二就收到sms話收到個requirement,封信寄左,但到尋晩都仲未有信收,啱啱就send email叫我睇online statement

我車卡都activate唔到你個密碼寄幾日都唔到,仲好意思叫我睇statement
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞