民主派初選名單出爐

880 回覆
237 Like 20 Dislike
公開既, 個個人都參與得
睇黎你無睇戴妖初選計劃既報道
戴妖嘅動機, 咪又係諗方法保住快必入閘, 然後到咗選舉當日, 就搵藉口氹人投比快必囉
唔排除到時戴妖又會叫人跟佢嗰個 私怨小圈子策略選民group 嘅聖旨投票
九西我寧願投畀個印度人好過畀班垃圾泛民
又燈
黃碧雲唔好再選啦好嘛
全部人有本土投本土
其實好似無乜人知初選咁
我覺得應該要即刻煲大初選 叫唔同光普既黃絲投票
高既投票率先有認受性 到時中共馮樺DQ素人本土候選人先至會有noise 外國先有本錢出招搞中共

但點解初選好似無乜人講咁...
海軍鬥水兵但係今次我寧願快必贏
啲人仲問緊點解九東得5席要出6張名單
睇住2012攬炒嘅悲劇, 到咗2016年都硬係要重演多一次, 就算唔駛終身停賽, 停賽一屆都最基本啦係咪呀?
鑊鑊射落海益對家都無懲罰, 無後果, 唔怪知得 劉青, 黃良喜 咁得戚啦!
同意
24號正式名單出
然後27號開始選舉論壇 到時應該煲得起
論壇日程:
同問區一無理由係區議員自己傾掂數就算
一樣應該要做初選俾選民揀
事實就係佢哋圍內傾掂就得, 駛L照顧你感受?
民主黨黨內初選, 咪又係自己圍內傾掂數, 硬推黃碧雲出嚟選, 幾時有比你揀?
好問題
但係民主黨最後都無出到趙家賢
傳統泛民好似得新同盟任啟邦一個
留意返,劉青都係林卓廷隻棋黎,得戚嘅係民主黨林卓廷

新東人一票不投林卓廷!
仲有民主動力嘅決策人 趙家賢, 都有好大責任, 因為最後就係佢決定在唔做初選嘅情況下, 直接用民主動力嘅名義推薦劉青, 黃良喜, 又係民主黨嘅偉大功績 (雖然佢被人咬耳仔嗰次好慘, 但唔代表以後都可以打橫嚟玩)
仲有最近, 體育界, 民主黨搵個唔知乜嘢體育記者叉隻腳埋嚟, 逼走香港隊長 陳偉豪
太多惡行, 真係罄竹難書...
民主動力根本就係泛民大台,乜野優先推薦次序根本on9,你唔係泛民基本上你幾有民望實力都唔會被考慮,一句傳統泛民政黨優先推薦已經byebye。其實泛民根本從來無當過素人年輕人係同路人,區選呢幾區輸左只係冰山一角嘅事。

區選已經係咁,依家立法會又準備見到泛民點樣大石砸死蟹,然後繼續賣香港
其實九龍東不嬲都係建制重地
尤其是觀塘嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞