民主派初選名單出爐

880 回覆
237 Like 20 Dislike
住新東既手足唔知投邊個既請入
https://lih.kg/2072677
Yea. DQ for gPhone will help him MAKE A MUCH STRONGER case internationally. Pomeo and others are watching like a hawk on how Sept elections get done!!
住新東既手足唔知投邊個既請入
https://lih.kg/2072677
分區建議係事在必行
但係黃選民始終比較有個人意志

所以初選結果選邊幾個出黎好緊要
出4隊又係玩自己對家就算集中一條飛都好有機會帶到顏汶羽入去
YOU GOT IT!
一來佢自決唔到啦,會被人DQ
二來成班眾志友好政治理念咁模糊,似玩名人效應
政治明星嘛依家玩
香港政治悲哀
有質素嘅地方唔應該係咁
Yea!
Aim:
1) win under the sun
2) expose all the darkness

Kill 2 birds with 1 stone
as long as he would not get hurt or hijacked....
The other party may use dirty tricksss.
最好就係做到咁
真攬炒 唔好抱住僥倖心態覺得仲有一絲機會可以永續議會抗爭
沙田人表示林卓廷不了,私怨大過天,害死後生女都未同佢計
出唔出四張都一定係3:2咁濟
如果要博都係博對家唔夠票
或者
交兩張上去
博對面弱智交三張
贏尾數
touchwood真係有機會所有簽聲明甚至唔簽但初選左既都DQ

但驚唔得咁多 佢敢DQ咪等國際制裁
初選起碼都有個票數反映返唔同理念唔同政治人物得到既民意授權
何樂而不為
一陣四條飛又要爭三個位
上次關永業已經好唔願退
不嬲應該係全部都報名參選
因為一定有DQ

然後再跟初選排名結果投
奈何民主黨本身勢力太大 慣性收視太強
多議席單票制之下 根本唔使理我地呢啲從來唔會投民主黨既人

要輸都係長毛范國威慢必會早過佢輸先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞