民主派初選名單出爐

880 回覆
237 Like 20 Dislike
新界東嗰個羅庭輝扮唔記得

你姐 如果做功課係咁易 點會咁多人投泛民
我唔認同35+ 廢事又被熱狗無講咁白
我覺得反正無可能35+
d人又話dq係比子彈美國 咁兒家有得比人dq 又唔dq 又去投返民主黨 公民黨(建制B隊)
泛民咁多年都睇清楚曬佢地啦 船頭驚鬼船尾驚賊
投本土入到去固然好 比人dq 咪當送子彈
兒家美國講到明睇住9月選舉 兒家係要攬炒 要佢有咁核突得咁核突
擺明係投機派
快必啦
無錯 真係做實事
九西好難簡
推。要初選啊!
/ / 他提到眾志更像一個 campaign 機器、媒體工作室,處理很多事工性、實務性東西。也許很多人視黃之鋒為他們的人,是美麗的誤會;認為他是敵人,也是美麗的誤會。北京時常說他搞港獨,「將 XX 政治化」,但黃之鋒式政治,卻是將意識形態收窄到最小。/ /

邊有政治理念、意識形態?成班人就係當media咁樣玩,佢自己都認。
幫李嘉達推下.....
見佢都係有心人,成日開街站
So true
完全係當Media咁玩
早期話都志偉想交棒比後生民主黨 莫xx
後尾新聞話志偉都係決定自己出返 保險啲
睇完覺得好危
真係要高投票率先得
劉大狀
其實大家都心水清
想知有無source
就選嗰陣要谷起個投票氣氛
可能莫xx也不想出, 選區同選立法會壓力差太遠
https://www.thestandnews.com/politics/%E5%B0%88%E8%A8%AA-%E6%94%BF%E6%B2%BB%E7%AD%96%E7%95%A5%E5%AE%B6-%E9%BB%83%E4%B9%8B%E9%8B%92-%E9%A0%AD%E4%B8%8A%E5%85%89%E7%92%B0%E5%B0%B1%E6%98%AF%E7%94%A8%E4%BE%86%E7%87%92%E7%9A%84/
盧斯達同佢做嘅立場專訪

好多年之前立場仲有個何桂藍做嘅學民系列,係由學民仔女講黃之鋒同學民係咩嘅組織睇完覺得黃之鋒真係冇變過 有興趣可以睇下
https://www.thestandnews.com/%E5%AD%B8%E6%B0%91%E9%80%80%E6%BD%AE/
唔係好清楚,發生咩事?
點解冇區諾軒嘅
都幾鐘意佢
有本土投本土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞