民主派初選名單出爐

880 回覆
237 Like 20 Dislike
眾志係好識PR
識捉網民想睇咩
一男一女pair up 有晒話題 本身晴b外型又係話題之一
見證月華何秀蘭嘅誕生
黃文宣唔選咪算囉
徵召個同立法會候選人隔離區既去選做乜9
本身隔離仇B又成日俾人屌
係咪個個以為自己選到區議員就好大支野
講九東?
九東初選6揀5
5張名單報立會
立會投票前有民調
按民調結果決定last 2 退選=最後出3張名單爭3席
你係五毛分化撚呀
屌眾志=鬼/=當手足condom
總之之峰咁既做法我絕對唔會認同,我係九東人的話會投行動力同口材都更好既快必
所以要選返啲更加有抗爭意志更加本土既人入去
保持返有班更加前既人 夾實眾志唔好似教協咁離隊
又等眾志唔會係最激進 唔會嚇走班和理非非泛民粉
最起碼淘汰走一舊雲同白頭佬呢啲垃圾先
晴b都係PR勁
之前比人屌完 出篇聲明 避重就輕 贏晒掌聲
嘩我屌你老母臭閪2020年喇 仲係屈青政梁游係鬼
垃撚圾泛登仔。
始終教協本身個網絡太強
同埋教育界本身就係傾向保守 次次有乜改革搞到佢地都嘈一餐

就算有初選 蔣旻正都好難贏
點解唔直接6揀3
睇住先啦
頭半年+立會預左hea
到時都仲係咁先算啦
問題係佢空降落嚟都得罪晒九東啲本土派
佢係幾犀利的確 但係做人謙厚啲好
空降落嚟仲要咁串得罪人
對自己選立法會都唔係太好啦
一係今次初選要大力宣傳,要求全黃參與投票率達上次區會投黃率90%,再選填是否區二選民,同上次區會是邊區選民?

再將結果砌均,建議邊一區嘅人可以試下幫邊個候選人拉票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞