民主派初選名單出爐

880 回覆
237 Like 20 Dislike
晴b選到 都係做棋子...在佢而言 唔明白點解要比人操控
雖然gphone同佢立場應該一樣但plan b始終同晴b 用plan a身分選 個感覺唔同
其實公民黨先危眾志食晒佢啲票源
Omdb又咁趕客
飛機師簽咗攬炒聲明
你又啱 佢同gphone孖公仔 大條道理dq埋佢
民協咪仲衰過民主黨
上次已經捉過民協表面同馮檢基割蓆
然後資源都繼續撐緊佢
亦有民協區佬繼續做佢椿腳
黃洋達幾時出黎搞笑
飛機師而家個朵好過omdb好多
上年又企前屌過咁多次狗
我諗佢樂觀嘅
唔揀港獨派就一定要揀老屎忽?
如果大家既目標只係35+
只需要肯定個人投反對票就得
同埋問心啦個200萬黃絲都唔知有冇一半甚至1/3係支持港獨
唔好再係連登同溫層打飛機 認清事實啦
吳思諾
民主黨就算鳩數攞枝槍指住我都唔會投胡志偉
李嘉達同施德來係咪鬥低調無人識
有冇新東人會投阿布泰
//已故民主派「三料議員」吳明欽愛女吳思諾去年加入民主黨之後,被安排喺太子參與地區工作,更加參與咗黨內政治領袖培訓計劃,預備出戰下屆立法會選舉。但八方聽聞,吳思諾早前已經退出咗政治領袖培訓計劃,同時表明唔參與區選,吳思諾回覆八方查詢時冇否認,只係話暫時唔想回應。//
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181207/20563187
好難得既晴fans
初選我會施德來/李嘉達
上面只係講可預見嘅正式出線名單
其實李嘉達應該學眾志咁
搵晒5區偏本土既無政黨人 組聯盟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞