[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
希望有字幕版啦佢地應該都傾好多計
14首歌,直頭係當年出外showcase個規模~~
啱啱見到新聞寫琴日唱咗60首唔係14
不過應該唔會全部播晒
點樣唱60首啊
新聞標題寫60首 但內文話係唱咗60次
點都好 佢啲歌又多高音又難唱 咁唱法好勁
60首會唔會唱到口喉爛
60首既話又要rehearsal又要夾寫生薄隊live band
電視台唔洗收工了
60次咁都好認真期待完美演出
14個鐘唱60次 有14首 其中有blueming Eight bbibbi 最尾仲有good day嘅3段高音
仲話有工作人員激動到喊喎
邊度有講同埋係咪韓文我睇唔明
點解會激動到喊應該聽過n次啦
14首,加埋唱60次,都正常吖。每首4個takes,有要求嘛~~
好似娘娘自己帶埋 band 琴日有影到 結他jukjae / percussion Jaebum

唔知有冇揾埋 dancer team
https://youtu.be/R1sn_q98oZg
18號係星期五... 更係要唱 Friday啦...
娘娘啲表情好正
仲有 Jukjae 低音
痴線 咁樣仲正過online concert
好期待
俾我做IU Team仲可以一齊渡過一年又一年既紀念日
我都激動到喊啦
又有friday live可以loop
娘娘真係正到癲
Woo~嗰音拉得勁好聽
想問佢唱唱下講嘢嗰句係咪問星期五得唔得閒
星期五嗰兩粒鐘應該有排loop
係啊~
得閒ahhhhhhhhhhhhh
https://www.koreastardaily.com/tc/news/130128
係咪琴日拍嘢嗰度 會唔會惹到娘娘
睇新聞話iu係KBS新館公開大廳拍 呢個係本館三樓 另一棟應該唔會中到啩
咁都好d 頭先一見到個新聞 嚇到我心都離一離 屌
https://youtu.be/R1sn_q98oZg
18號係星期五... 更係要唱 Friday啦...
又有friday live可以loop
娘娘真係正到癲
Woo~嗰音拉得勁好聽
想問佢唱唱下講嘢嗰句係咪問星期五得唔得閒

呢句唔係第一次咁講了
但每次講都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞