[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike

因為iu而unfollow你,行為好唔成熟,唔通要跟佢做鍾意既野咩。唔洗理咁多,做自己鍾意既野就得。娘娘咁紅實有人憎 睇公海都知 呢啲我睇完冇感覺,因為你越嬲佢哋就越開心所以唔理佢哋令佢哋冇癮就得。
都唔知佢係咪特登要俾我睇到 unfollow都算 又要po story俾我睇到 醒少少用close fd 一係hide咗先嘛 真係估唔到佢咁憎喎
佢追咗咁耐女團隊長 冇理由宜家先睇到推薦iu嗰啲歌 平時聽youtube都會彈啦 況且佢又唱過德魯納ost 都好難避到iu個名
換個角度諗,如果佢一見到推薦iu就唔用個app,會唔會好快佢咩app都唔使用?
我youtube間中都有太妍mamamoo
story set 佢做隱藏算啦
啱呀
近期先入坑,之前無留意kpop,有冇ching可以話我知點解某女團隊長飯會唔中意iu?
私人恩怨啩 點知佢 個別例子不代表該團fans立場
無錯,某女團隊長仲要同娘娘幾fd
原來係咁,仲以為有咩原因
點知?從來未見過佢兩個同時出現wor
佢哋n年啲電台節目有同過台 iu有做過嘉賓 送過生日禮物俾solo隊長㗎 結果仲俾佢笑嗰樣幾靚 但啲字醜...
呢啲嘢私底下熟都唔奇 好似之前話秀英睇演唱會都送個布袋俾iu
有個人同時係佢地嘅演出team
之後係ig度公然搶人
仲要係叫娘娘做知恩
似思覺失調患者多d 唔係唔鍾意咁簡單
我查實唔care佢用咩app聽歌 但喺你面前話你偶像 睇下你有咩反應 應該係心理唔平衡
就算之後有人unfollow 我都會繼續鍾意iu
討厭我是你的自由 做自己是我的權利
唔係話圖報俾人ban咗咩 條友又走返出嚟
兩班fans起微博打哂交
呢個係IG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞