[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike

想要但又真係好貴
逐件收唔知邊件先同幾錢先叫正常
有邊樣就收邊樣先 唔好諗咁多 諗多幾諗就冇 黑膠 Real Special我覺得最難搵 photobook都難
除咗黑膠 其他嗰啲其實大約一千到二千幾到啦
Real special睇下amazon有冇全新,如果唔執著個膜,其實要買中古唔難
竟然今次係捐咗4600件冰背心俾醫護...
咁又一億won

講開半年前係amazon jp買咗隻全新Real special 因為我衰on9用錯信用卡俾錢要cancel
再sd email俾賣家登過俾我買翻
點知個賣家好似食咗誠實豆沙包 用好簡陋嘅英文sd email有埋相同我講 個包裝膠其實有少少爛 keep得有啲舊 問我仲要唔要
之後我叫佢平少少得唔得 結果平咗4千幾yen俾我
平左幾日,埋單幾前?N年前買3500港紙
笑得好開心
唱錯JukJae 個part 跟住忍笑
一聽 Love of B 就諗起結他手係台上個樣
我諗起佢比娘娘搶吉他個樣
咁絕版野你係咪都買兩盒?一盒儲 一盒拆
一係拆 一係唔拆 唔會買兩份 好難搵㗎 仲要咁貴 啲炒價真係
我唔想晒時間嘥錢再經歷多次搵嘅過程...都買得七七八八 不如抖下儲錢好過啦
初初跟團買返黎既說拆左
變咗台灣黑粉首站
想問下邊個網買到IU既歌?
有D買唔到碟,FILE都想儲齊
iTunes大部分都有
除咗少數online game ost, 電視劇ost 冇
thx, 但有無lossless
有冇人有早期ost既list
發現獨唱合唱都唔少
2009 외인구단 [MBC 주말드라마] Strike Love OST
03. 그러는 그대는 - 노래 I U

2009 Queen Seon Duk OST (MBC TV Drama)
07. 아라로(노래 : 아이유)
11. 바람꽃(E.S) (노래 : 아이유)

2009 Paradise O.S.T
1. Danny Boy - 아이유(IU)

2010 19-Nineteen O.S.T
1. Fifth Finger (다섯째 손가락)

2010 Road No. 1 OST (MBC TV Drama) 로드 넘버원 OST (MBC TV 드라마)
03. 여자라서

2011 Dream High OST (KBS TV Drama)
02. Someday–아이유

2011 The Greatest Love OST (MBC TV Drama) 최고의 사랑 OST (MBC TV 드라마)
04. 내 손을 잡아 - 아이유(IU)

2013 LEE SOON SHIN IS THE BEST / THE BEST YI SUNSHIN IU K-DRAMA OST CD SEALED
10. 좋은 날 – V.A

2015 The Producers OST (KBS TV Drama) Special Edition (Disc 1)
13. 아이유 - 마음(Special Track)

2020 CRASH LANDING ON YOU 사랑의 불시착 OST (TVN 토일드라마) CD2
06. 마음을 드려요 - 아이유

仲有幾首唔太知年份
Alicia
내 꿈은 파티시엘
바람의 멜로디
바다가 기억 하는 얘기
Atreia
예쁘다송
아빠를 부탁해
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞