[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
咪話,百歲山個包裝幾呃到人,以前響鬼佬地方見到,都唔知係支貨。
放案三多水 代言農夫山泉

真露 -> 茅台
三多水 -> 農夫山泉
香蕉奶 -> 蒙牛
咪話,百歲山個包裝幾呃到人,以前響鬼佬地方見到,都唔知係支貨。

唔抄到足就唔係強國貨啦
直接代言恒馳
佢前年同寅娜姐一齊賣過汽車廣告,轉恆馳都有道理~

話時話,headphone嗰啲應該可以轉去小米...
唔好咁玻璃心啦 如果唔係同支那班人冇分別
況且iu都唔係香港人 同我哋兩邊立場冇衝突 都係工作一部分 唔好咁上心就得
雖然我都唔鍾意個廣告 真係拍得好柒 低質晒 所以果斷唔睇
三星信用卡 -> 银联云闪付
Sony wf-1000 -> 吊米游戏耳机
New balance -> 新把𠹌
Hyundai -> 比亚迪新能源车
Gucci包包 唔使轉
訓咗冇睇,發生咩事,大家玩緊咩
將iu依家既代言轉曬左中國嘢可以轉咩
點會唔記得香港啊 你哋18年應援整到佢咁感動 喊晒又剩 仲點名話香港Dear name係18年巡回演唱會最深刻之一 同韓場齊名
唔係對iu咁冇信心啊 下次佢嚟要再俾啲力應援 熱情啲
Dear name真係好正 每次情緒低落嘅時候聽都會爆喊 好似有人明白我 同我講緊加油咁樣
下次應援真係要徹底嗌破喉嚨先得 大家記得要背熟啲點叫呀
邊到有得買
Aeon有 30幾蚊一pack

IU Airport
fc比唔到錢,一直話有error
checkout唔到
屌 搞左成個鐘終於搞掂。。。要用chrome既guest mode先比到錢
垃圾melon
趕尾班車入會
第一次入會 由頭搞過 搞左一個鐘
想問下直接比28500運費是咪好傻
趕尾班車入會
第一次入會 由頭搞過 搞左一個鐘
想問下直接比28500運費是咪好傻

都係一年俾一次啫, 俾多少少直接屋企收件好過啦
疏,年年我都做開deadline fighter
所以我會員號碼都好後
上年明明無咁麻煩

你由頭搞過都係一粒鐘 我純粹續會都一粒鐘
你係用咩browser?

28500係均價
之前都係28500運費無加過
不過據我所知台灣平兩百
希望佢今年可以快少少
年底前收到就最好
Google chrome
我初初都諗住好麻煩 見到好多巴打搞好耐
但我慢慢搞 開melon -> 開 daum -> checkout 都係一個鐘
定係我搞少左d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞