[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
仲有首happy ending計唔計
係喎都計呀
可惜冇出音源
連spotify都冇
2009 외인구단 [MBC 주말드라마] Strike Love OST
03. 그러는 그대는 - 노래 I U

2010 Road No. 1 OST (MBC TV Drama) 로드 넘버원 OST (MBC TV 드라마)
03. 여자라서
呢兩首慘情ost聽親都想哭
強烈推薦未聽過嘅人聽翻

然後再聽Alicia同Atreia 個人會開心翻啲係幾入腦嘅韓國online驚 soundtrack
風之花都好正 嗰陣未聽過iu個名都聽過首ost 因為電視有播過套劇 屋企人仲日日追 聽把聲真係唔似一個16歲嘅人唱
如果要認真計第一次聽iu嘅歌 我應該就係風之花
以年齡黎計的確係好屈機
宜家諗翻iu自己一開始就單飛真係好犀利
我有追少時見到佢哋做練習生果陣都叫做有個伴一齊笑一齊喊IU果陣得自己一個真係孤獨啲出道舞台仲要比觀眾dis
IU(唱Bad day前):我由初中三年級就開始做練習生喇
一定唔會係spotify
我估Melon會齊?
搞melon好煩
我只係用朋友個acc
唔識自己搞
不過melon個app幾好用
好鐘意佢即時熱門排行
有d無出碟真係唔知點好,down完覺得有d內疚,但bbibbi呢d真係搵唔到
想問呢個MV入面到底3個都係IU定人有相似?
https://www.youtube.com/watch?v=TRTquokWSCw
............我期待u巴幫你解答
如果有人咁似iu一早出哂名啦
bbibbi真係要down,唔識上melon買,down 咗係我唔啱
哇...
真係唔知點答你呢個問題
我咁樣講其實已經好比面
懷疑假膠
我以前都好迷哈林大哥同庾澄慶
其實3個都唔係iu 全部都係替身

你係咪假膠啊
明顯多重人格,仲問
做group project搵唔到frd就係咁
明明就係學識分身
下你地都唔識
中間IU 左邊純信 右邊金普通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞