[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
巴打好好運
我試完brave再試safari, edge, chrome
全部都唔得
諗住今年續唔到 結果先發現一定要用guest mode先比到錢
好撚垃圾
搞好耐就係比唔到錢?
咁我真係好彩
新飯通常都係好運d
抽小卡都會抽得好好
今年好似轉左比錢系統先出事
希望佢今年可以快少少
年底前收到就最好

上年都要過咗年先收到啦...
今年更加唔使諗會快
怪唔知用到我咁燥
但又唔見呢到有巴打出事
三期既fans kit同隻碟係同一主題
懷疑四期係咪預告新碟主題
真係好睇運氣
其實我都係俾唔錢 仲諗緊係咪我新ac申請未update先俾唔到錢 結果用edge就得 半個鐘就搞掂咗
完全Get唔到樓上幾位卡係啲咩位
我一路都係Chrome,但完全冇你地講到咁複雜,比錢都係冇問題,無論Melon定Interpark都買過好幾次野但從來冇問題出現過
+1
好耐好耐之前就一定要用IE...
而家用電腦版加 chrome 一定俾到錢....
melon, interpark, yes24 都係咁買無話俾唔到錢....
係彈唔到填信用卡個介面 已經允許所以視窗 但一㩒payment就彈韓文話交易逾時cls 應該係melon系統問題
你真係無遇到????????
得我係咁?
四期結束左 我揾其他節目示範
就係你填完資料準備checkout
就會一直彈呢個error
我就係呢到卡住左成粒鐘

剛剛用chrome試完一樣有error
允許彈視窗關事架咩?
佢會有Popup彈出來你唔允許佢咪比到錢
你同樓上既巴打可能係唔同既問題

我見台灣有人都係咁
唔關事啊 check過所有嘢都開晒 我同你應該同一個問題 不過我用IE先得 用Chrome個guest mode都彈唔到啊一係電腦問題一係就佢個server問題
題外話 買演唱會飛一定要禁呢個掣
新飯留名
今次宅家嘅主題其實係咩?有啲一頭霧水
尋日嗰集?應該係花絮
前幾集嘅花絮
想問幾隻碟難搵程度
2016 Photobook DVD
金磚
黑膠
Real限量版
Real fantasy DVD
其實唔難 係錢問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞