[Uaena] IU 討論區 (35) - So are you happy now

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
當年娘娘去日本宣傳時係tower record簽左大批modern times, 我都有買
你係唔係上tower record網買?
當年娘娘去日本宣傳時係tower record簽左大批modern times, 我都有買
你係唔係上tower record網買?

係賣唔晒既貨尾黎
真簽名都冇人要 可能嫌棄啲碟係一早簽定 不過見到啲簽名都幾參差下

U巴好勁 13定14年入坑冇耐就成就解鎖 睇韓場又攞到親簽 睇翻以前係咪覺得自己好有熱情
尾二果張個蛋糕咁都唔跌
真簽名都冇人要 可能嫌棄啲碟係一早簽定 不過見到啲簽名都幾參差下

U巴好勁 13定14年入坑冇耐就成就解鎖 睇韓場又攞到親簽 睇翻以前係咪覺得自己好有熱情

開場前飛住黎簽係咁上下架啦,至少真係佢簽而唔係經理人代簽先啦

以前啱啱去追嗰陣係好熱情...
喺會場門口等幾粒鐘等上班

不過追到咁上下就開始hea架啦...
最多去睇下韓場就算,再煩d既嘢都咪搞我
日本樂天買咋 聽完u巴講 我諗都有9成係真簽啩
其實我見日本都真係幾多modern times簽名碟賣出去

我係日本買左4隻
你真係有閒錢買咁多隻不過宜家都難搵
我本身冇諗過買簽名版 只不過我未買modern times特別版 諗住上網買翻 機緣巧合見有到有隻親簽就要咗

我差最後一關仲未諗到隻大佬花書籤黑膠可以點打 越嚟越貴...
娘娘: 原來蛋糕會跌
原來我記錯,多謝巴打更正
遲d越黎越貴 你就會覺得而家好平
襯而家仲搵到就唔好諗咁多
即刻去樂天搵,已經無晒

如果你唔介意佢拆過 同埋個價錢貴嘅話 呢度都仲有隻自己去條link seach就得
如果你唔介意佢拆過 同埋個價錢貴嘅話 呢度都仲有隻自己去條link seach就得

其實隻隻都拆過架啦,唔拆點簽名
不過呢隻都要 16,500 yen 咁貴?!
拆過都可以,但無諗過咁貴,預10000yen留下
你地仲話係死貨
宜家大概萬一至萬二yen左右啩 我都係差唔多價錢買咋 同埋隻碟佢用膠封翻好似新嘅一樣 感覺冇咁似二手
要search係咪有秘技?
我打modern times iu 搵唔到你果隻既
我比較好奇隔左幾年放返出黎係唔係退坑
https://youtu.be/DUfXCgjAobQ
好似話年尾會出正規專輯
一得閒上去尋寶可能會有意外收穫 除咗樂天 仲有可以去merich睇下有冇二手
今年冇,可能要等下年
信新員工 Lee ji dong
娘娘已為大家準備好

定係信 Lee Ji Gum
等月尾收左隻Blu-ray再算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞