啟德算唔算誇大左?

546 回覆
677 Like 21 Dislike
跑道區個景應該幾正呀。幾時有得賣?
planning 吹到天花龍鳳乜都得啦
呢十年聽過N次
大灣區乜乜乜
上海取代香港乜乜乜
深圳取代香港乜乜乜
2025乜乜乜
所以咪唔撚服
咁好既地方俾香港最低等既生物去住
當沙中線全線開曬,由啟德到紅磡10分鐘,轉東鐵落金鐘5-10分鐘,邊駛35
漾日兩房好似1600萬都買到,都幾抵,去機場返中環都好方便。
我之前都係住過九站,公道講,九站因為近ICC同中環,係好多外國人住,日韓鬼大陸都比其它地方多。就算支,都係英文好勁果種。
係毒果班窮L編輯,成日有心放大唱衰姐,佢地自己都未住過。
啟德講地段又唔係太垃圾, 話哂都叫九龍區, 叫做市中心, 唔好同白石康城果堆真垃圾比, 但論呎價真係唔值, 平均~20k 就差唔多
你岩岩叫我搵一間萬一既比你睇,點知一搵搵到咁多比你睇
家居垃圾宜家去屯門啦最多叫大塵同塵土飛揚咁囉
明明有幾間係6月。得啦得啦,全部唔計ok
得啦得啦,無味啦
依家已經贏康城,只不過太貴
成件事係弄巧反拙
嗰時黃埔發展咗咁耐 民生需要同埋成個居住生態唔係一朝一夕發展出嚟
而家啲高官學曬大陸啲垃圾思維 以為一嘢起曬出嚟就搞得成
當南港島線起完,康城直出灣仔唔洗轉車,不過可能連臭味都帶埋過去
無啟德係唔抵
Overpriced
最新有塊商業地流埋標
本身九十年代計劃係填海
由觀塘鐵路馬路直到郵輪碼頭

而家乜都冇
劈租咪租
配套差
周圍地盤
咁貴做咩要租啟德???
咪比d垃圾反對填海
On99
本身話直出中環 而家冇咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞