PS4機主討論區(29) 等待ps5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
即係format >> 響PS4入安全模式裝番PS4個系統就OK?
我未試因為驚變磚,想睇下有冇巴打有經驗/教學分享
format左就即係咩都冇 同你裝ssd個陣一樣 冇分別
因為我見由原裝HDD變電腦用HDD,因為咩「磁碟分區」所以要set up D 野先用到。我諗住調番轉都要做D額外步驟,唔係format完直接插隻USB落PS4度裝system就得。
我覺得google得黎不如試一次先 都係1個鍾頭既事
一路用開tap and go買 突然之間唔比用 要改用paypal
想問下logitech z607 應該點搏落ps4
基本上係直駁唔到
一係駁電視個3.5mm, 一係用hdmi+3.5mm分離器
我部野d slot, 果時研究左好耐都冇聲出 要點插
買光纖轉3.5mm咪得
黎緊想買the last of us 2 實體版,想問邊到有得訂,同埋可靠?
想問下巴打, ps4個WIRELESS HEADSET個耳罩啲皮甩得好嚴重(淨係個罩, 個BODY無事), 想知有冇得淨換個罩? 香港地有冇得, 唔想淘寶.
想問下巴打, ps4個WIRELESS HEADSET個耳罩啲皮甩得好嚴重(淨係個罩, 個BODY無事), 想知有冇得淨換個罩? 香港有冇得買, 唔想淘寶.
[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合
https://lih.kg/1686000

數位版開價$468,實體版差唔多價錢既話我揀數位版
喺DIRECTBUY 訂左, 不過好驚又好似四月隻FF7 咁全世界正日都有貨, 得佢地冇
想問個手掣係咪一定要插耳筒先識出聲?

平日一條友打機插耳筒,

上次人地上來屋企雙打,個MON唔係電視又冇喇叭,搞到冇聲
一隻隻GAME,我玩無雙嗰時,啲武將嘅對話會喺個手掣個喇叭度出
想問下過咗保養邊度整機信得過
得淘寶
之前免費過
好玩
好玩,仲好易白金
PS5出果隻J死我
有冇巴打知邊間係黃嘅維修中心
部PS4一開就一秒藍光熄返機
試過唔插電擺一日 再試
最多都係藍光完變白光又熄返機
都係多幾秒咁
想拎去整 捱到出PS5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞