PS4機主討論區(29) 等待ps5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇人試過改id
SONY今年居然夠膽死完全唔做暑期promo, 連9折code都無
上次派ps store coupon都無份
未睇唔駛睇
冇日期冇價錢乜都冇
如果而家買全新ps4 會買邊個版本?

但主要玩開pc , 最近見fall guy 想玩

pc 太多掛
仲有3個月都唔等PS5
勸你勿衝動,除非係閒錢
年尾有未
好過而家先買PS4
點計到有兩三年玩?
第一水應該ok...之後半年都唔使諗
當其他人轉哂玩PS5大作, 佢啱啱先買PS4又要買埋PS5, PS5又可以玩哂PS4嘅game點解唔直接買PS5?你覺得仲會有好多GAME會出喺PS4?淨係用PS4隻Spider-Man改出嚟嘅Miles Morales已經唔出俾PS4
邊個話PS5玩到ps4 d game

不過我都贊成 買ps5 差幾個月等一等啦
厚版全新買唔買得過? 14xx 連2game 500 gb
我都係等緊ps 5

但最近對fall guys 有興趣所以先想買部平平地玩下

但厚版好多人唔推薦
SONY
上星期ps4換左ssd loadgame係快左 但有時玩mhw會突然無晒背景音樂 得番效果音效 隔一陣又會出番背景聲 有冇師兄試過呢個問題?

用緊Kingston A400 480gb
ps5 係玩到ps4 d game , 但唔會好似m$咁好似直接插碟玩囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞