PS4機主討論區(29) 等待ps5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
成班好似Xbox sales咁氹人買
仲踩返sony轉頭
好似唔會 應該供應唔夠 第一水應該係歐美 佢地有email 預訂
我咪放長雙眼睇佢哋最終有幾多人買囉 佢哋最好11月貼開箱文出嚟 如果唔係點威
咁老實講個xbox game pass係好正 不過我想砌部pc玩多啲
PS4都分批出,美>歐>亞>日
PS3 日亞美>歐
PS2 日>美>歐>亞
唔好預佢會全球同步
另外而家風向係日本出先
如果對家出完就驚青急急腳出咪仲柒
都預左TGS展期講啦,急乜(雖然真係好急

iPhone都係出之前十日先發佈開訂,大驚小怪
又踩

呢個theme係咪絕咗版
【PlayStation 5 線上發佈會】將於 9月17日 (星期四)
凌晨4點 (香港時間) 舉行
source?
fb咪已經有講
有冇人玩過horizon zero dawn
玩咗兩個鐘想棄
點解跳嘅時候個cam會一齊跳 好on9
而且個畫面係靚 但好悶唔好玩
其實如果要畫面靚故事正 我可以去睇戲
作為一隻game首先應該要好玩
你點先覺得好玩?
要有咩原素?
我expect open world會9行都好有樂趣
最好好似botw咁
行行下又有風景睇又有戰鬥又有解謎
尤其係行下爬下游下水都好玩
又或者唔係open world
但linear得嚟又有唔同形式嘅打法
而家感覺hzd係機制化版蘿拉
我覺得BOTW已經係最好嘅遊戲
你set到要求太高
HZD白金友路過
佢節奏係較慢 等你慢慢explore
睇黎唔夠節奏唔岩你
日本警視廳於10日以傷害罪嫌疑,在東京都中野區,逮捕了一名以類似鈍器的物體毆打父親的的少年(15歲)。由於母親看到兒子的暴行而馬上加以阻止,父親只受了輕傷。
根據調查,少年和父親(42歲)約好,要父親替他購買於11月10日發售的 Playstation 5 光碟版。不過從早上就去排隊的父親,卻買回了Playststion 5 數碼版,這讓少年相當惱火。在吃早飯時,少年拿起放在餐桌上的水果刀旁邊的法式麵包(長30厘米),不斷毆打父親。
聽到父親的慘叫的母親急忙來阻止了少年,不過父親的額頭還是受了輕微的毆傷。少年被附近接到報告的警察逮捕。在調查中少年供訴到:「一想到他那麼早出去到底去排了什麼隊,就惱火的不得了。」
警視廳表示,今後類似這種由於罪大發售遊戲機的理解溝通不充分,而引發的暴力事件,還將有可能發生,請大家引以為戒。
其實係 但始終差唔多類型又同期出
好難唔攞嚟比
都係
同埋我唔太鍾意一開始要跟哂個tutorial慢慢做
如果唔理tutorial行咗去 會load screen去返同一個task迫你做
搞到代入感唔太好
有段動畫畀人鬧/ 遇到危險會好好多
同"老豆”把聲少煩
要入code先下載到
我上網用人哋講啲code都過晒期
仲有冇方法攞到?
咁你咪去玩botw囉講咁多托咩
痴撚線
你咁唔鍾意咪上一頁囉
覆我托柒
Botw真係好好多
日版有冇試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞