PS4機主討論區(29) 等待ps5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
請問咁樣係咪正常?

PS PLUS free 既街霸5 ,已更新做Champion edition,所謂包晒season 1-4既人物,但都係有得睇冇得用,要用fight money解鎖?咁即係搵笨?

下載內容有冇裝到?
點睇有冇裝到?我就係次次開game, 標題畫面都有上圖嗰句「正在安裝重要更新Ver.05.041....」,之後就入game,除左基本嗰16條友,其他都鎖晒(有購物車)。

已經試過幾次,應該乜都裝晒?唔係的話應該點裝?
介面 —> SFV —> 拉落去ps Store
睇下人物DLC有冇free到
介面係咪指PS4一開機,揀game個介面?
應該係得 16 個角色,因為佢係送最原始個 version 俾你,唔係送最新乜都包晒個 version

打劇情 mode 同睇教學,應該好快儲到 10 萬,夠買到多一隻角色咁大把

如果玩開格 game 嘅,去埋試煉解 quest 啦

最方便快捷就直接去 PS store 真金白銀咁買 upgrade kit
「最新乜都包晒個 version」係咪指Champion edition?
已經更新左,標題畫面寫明係Champion edition喎
Yes
果24個DLC黎
「最新乜都包晒個 version」係咪指Champion edition?
已經更新左,標題畫面寫明係Champion edition喎

以我理解佢送嗰隻係 Street Fighter V + Shinkiro Theme 嘅版本,即係 16 年最原始出嗰隻
至於個標題畫面,我估係純粹因為唔 update 到最新個 version 就玩唔到,因為佢個說明都有寫「本商品會啟動 Street Fighter V CE」

你去 Play Store 去睇下, Streets Fighter CE 同捆包應該係「無法購買」,但 Streets Fighter CE Upgrade Kit 就買到

利申:頭盔,我自己係咁理解咋,如果你到時真係俾錢買,錯咗唔好找我晦氣
放ps5,有意留tg,價錢可議
我想問我部PS4/手制係咪有問題?隻手制成日玩玩下斷線轉白光,要逼我重新開部PS4再連接過先得
死返出去啦炒狗
冷靜啲,有言論自由嘅,抽唔中唔好酸
收皮啦炒狗,抽乜撚野呀?

利申排隊訂左,唔酸
第一,香港無抽選,全部都係first come first served
第二,收皮啦炒狗,慢慢攬住部機抬價抬到PS6啦

利申 都係排隊訂左
見你咁慘係咁比人鬧
原價八折幫你要左去啦

已經剷game再download,佢叫update既都update晒。

乜都冇free,個Streets Fighter Champion edition Upgrade Kit 仲要我課金買,即係標題畫面話Champion edition係呃人?
你肯定之前係買咗Champion Edition?
有冇相睇睇
你個隻係咪psn今個月送個隻先?
係PSN送嗰隻,就係唔明佢係送原版,定係CE

送原版絕對冇問題,但唔好自動更新完之後個標題畫面就寫CE去呃人啦
冇買過,係PSPLUS今個月送

原來又就快1001
SFV、SFV AE、SFV CE
佢唔幫你up到ce點online 打
定係你玩開單機mode
我好耐前買Arcade Edition個畫面都係變CE。
不嬲想開角色一係課金,一係狂玩

真心唔鐘意SFV戰鬥系統,機鋪玩住SFIV AE 2012覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞