PS4機主討論區(29) 等待ps5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Google過 啲解決方法都係得重開router 重開機咁
見信用卡比錢方係Tokyo 乜乜乜
但用HKD交易
無收過手續費
睇銀行
BEA會收
咁用佢買spotify會唔會收?!
冇交上網費試過
大新oneplus卡

我呢個psn戶口喺香港開,從來冇喺香港以外地方登入過,舊年買psplus,佢當我喺日本簽賬,收左1%附加費

另一個同類例子,又係呢張卡,uber,個戶口喺香港開,從來冇喺香港以外地方用過,喺香港搭uber,佢又係當我NL(荷蘭?)海外簽賬

可能係呢間銀行特別仆街,巴打唔係用大新,所以冇事
係,所以唔好以為港區PSN用港元交易,就一定喺香港,我收到張單都屌左出黎,好在係得幾蚊。

可能係大新特別仆街
冇錯,所以有D仆街銀行當你喺日本簽
我想問remote 個解像係咪除左connection 係咪中要睇返本身電影個輸出
部機個光碟機唔食碟,睇來已壞。呢1-2年玩開download版,冇乜用過。
咁岩今日買左新game,碟版先發現
索尼幾時出ps5呀,好想買了
利申: ps4初代機
日本個PSN唔知係唔係太耐無登入過,無端端話我密碼錯誤,最慘係用嚟登錄個hotmail都入唔番
要等星期一打去客服睇下有冇得解決
痴線都未出ps5, 傾定先咩
有doa6, ace7, 大蛇3仲唔夠?有冇sony guy mon post
2tb就爆,ps5應該10G
上個禮拜收到過code係平1/3
異戰2點防貝比洗腦,6個人一齊洗腦成日輸,專家任務
之前買MHW DLC, 用中銀信用咭,收咗幾蚊手續費
試過用渣打卡買gundam game收多幾蚊
我部機開機bi一聲之後冇反應。。。係乜事?
ps hk個fb做乜6月30之後冇更新過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞