PS4機主討論區(29) 等待ps5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
PSN啲乜乜系列特價真係好抵屌
上次買咗個王國之心系列特價2舊水鬆啲,成十隻作品玩到我依家仲玩緊
希望出TLOU2之前玩得完第一隻集合版
連續玩咁多集會有d疲累
玩完0再玩極1已經極限
0 係後期出 所以系統上完善啲
0 極 極2 最好玩 我覺得
屌你整左個雙重認證

而家入唔返undefined)
手機收唔到MSGundefined)undefined)undefined)undefined)
屌你整左個雙重認證

而家入唔返
手機收唔到MSG 去confirm
https://hori.co.uk/onyx-plus-wireless-controller-for-playstation-4/
有無人知邊度會有尼款手掣賣?
上星期去黃金唔見有
好似唔識震咁既
有冇巴打玩過World War Z?
有啲想買
買晒當睇戲都抵啦
當係高清 l4d 咁玩
ps5就算真係出應該都等2 3年先睇外買唔買 而家d game真係多數得畫面靚 遊戲性真係爭d
ps4本身有諗過賣 但d game多數跟email 淨係賣部機先得少少錢 留黎玩下舊game好過
更新完部ps4連唔到wifi上網
淨係隻Demon Souls已經令我想即買
我唔識玩呢d game 次次玩親死幾次之後就想扔爛個制
但打贏個成功感係其他驚俾唔到
我玩fifa同fps驚會好d 壓力冇咁大
用手機訪客login呢個功能係咪hide咗? 點解佢淨係比手動入嘅 明明已經update最新
科斯的孤兒出生後第一句說話: YEEEEAAAAAAAOOOOH!
買唔到ps plus 話發生錯誤 咩事
想問巴打個問題,之前換內置SSD,將原裝hardisk轉左做普通電腦儲存用,想問點還原做打得番PS4? Google過搵唔到點調番轉黎做。

我咁講係因為想俾左部厚機個friend,自己換Pro。
format左隻hdd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞