有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
係唔係好後生果個男醫生?我都係跟佢!其實佢幾好,都細心,係冇咩經驗,但佢態度好nice, 問佢進度果d,佢都會好細心咁解釋
同問,搞左4-5 年,帶完6x 個cool, 現在又微調,孜要再帶!見要比$7000 做retainer , 想轉牙醫
我前後印左3次,有3套透明cool
中間又被迫轉過牙醫
今次成功cool 到最後,但話用埋微調果個quota
如果cool 埋微調再要比錢
我都真係要諗
Cool 左4年幾5年,心很累
果日傾retainer 又話要同經理傾錢,我已經好頭痛😂
好想知唔跟佢配retainer ,佢係唔係唔會再跟進
其實帶隱適美好靠自己😂有冇帶足夠22個鐘,咬多d chewie
次次去看黃醫生,其實佢都係幫你望進度
唉 奶左野啦 , 比班sales 講到游 好好咁
個人經驗,其實呢兩次都係佢看我,因為埋尾,佢對客又冇咩野😂我上次見佢鬧助護冇common sense, 出邊咁多客,自己企埋一邊
但助護真心態度差,上次叫我含漱口水1分鐘,但帶住口罩,其實聽唔清😂我自己數60秒,跟住佢返黎鬧我☹️話我唔跟佢指示,佢較左timer
係唔係游做你主醫生?
你都好了解,你係佢D sales 定佢請返黎既打手?
btw 呢條黑醫真係好多budget 請sales 請打手做形象工程洗底
公關打手死全家
我都係Cool 隱適美,係TST 伍富山 間專科,都係58k左右,但無試過話要磨牙,真係甩咗Cool 都會造過d cool 唔洗加錢,但其實每次覆診都係入去比佢睇幾分鐘,但感覺到佢應該係專心睇同埋呢間洗牙都好似要$800 左右,但佢會講明係牙科指導員洗既,見到呢個post即刻諗好彩果陣無貪平,康齒堂之前追post好似好多人推
大圍? 去開康齒洗牙
係苦主,我由2016 年cool 隱適美cool 到現在
唔係呀
我最初在一個陳醫生跟,跟住陳醫生做做下唔做!跟住d cool 又跟唔足,就到黃醫生接手,由頭再cool 過
樓主可唔可以追下post,看下我post 經歷
邊似打手?
我都係插佢😂次次等1個鐘,助護西臉,其實cool 下成日覆診都會知🙃仲要retainer 勁貴
平心而論,我唔係跟游醫生cool
成個treatment 只係見過三次,第一次consul, 之後剝兩隻智慧齒,同剛去拆cool , 又唔覺佢對客特別差
好認同
今日先屌9咗佢一鑊
一肚氣上連登search先見到呢個post
我第二副箍咋屌
整咁耐既🤭
有冇cool董醫生嘅朋友 一齊圍爐傾吓
你覺得佢點😂
條撚樣明明都未齊就話Ok
好喇 整埋Retainer
有一隻又郁返歪咗
仲有牙"喇"仲好疏
佢話冇問題
都未計幾年間試過好幾次明明約左
臨時話有事叫我改期
撚樣之中嘅撚樣

矮撚扮型
收皮啦
咁撚仆街 我仲箍緊
都覺得cool緊 除咗齊咗少少之外
上下排牙好似合唔到咁 越嚟越哨牙
未到最後唔知點啦 不如留個TG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞