有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
老夫老妻老拍檔,一個正常人係裡面做助護 / receiption都頂唔順,
更何況醫生?我就唔信一個有醫德既醫生會係呢間黑店做到咁耐,

事實上兩個都唔係矯齒專科醫生。
真心唔係打手 個陣箍我只係俾左16k箍傳統
只係我無戴固定器 想再箍多次
開頭有諗過搵返架 但依加咁樣都應該唔搵
我個陣真心唔知 十年前仲讀緊中學
只係見佢平
之前睇親幾間都要38k起跳 先搵呢間箍
搞壞左牙係你既事,佢覺得好正常
聽聞在職姑娘要歌頌游醫生,咁既環境下,有工比佢地返添
箍緊 伏到
無專業操守嘅商業機構
請勿誤信打手 好似我咁無得番轉頭
多謝樓主開post
真係好想康齒堂執笠
牙係一世嘅 點解唔搵專科呢
真不幸,中左伏,講詳細D 比多D人知,佢有幾伏先得
執笠冇用,佢可以開過另一間,要多D人知姓游果個醫生係一個伏
箍緊 唔同佢講有問題就完全唔講
想問下磨左牙 佢搞到你宜家點?
唔好箍隱適美呀 我個牙醫話隱適美唔夠力箍好啲牙
我用傳統箍十個月就已經箍好
傻既咩,呢間搵錢私人公司黎,佢自己都有sales
同呢d大集團friend過夾band,有錢齊齊搵
其實而家網上真係極多打手,仲有好多間
google一search頭幾位果d 你話無請打手都無人信
好心宣揚一個訊息叫大家咪信網上comment啦
讚好既實係打手,差既又可能係同行攻擊

根本完全無可信性,只係利用人既墮性去賣廣告
好似牙醫林靜怡吾錯, 咩牙醫都好過游XX多多聲
可能佢都冇心做,(收左錢咪算) 所以連有問題都吾知
都唔諗住去搵佢繼續 當比人呃左算
睇下D負評,咪知,
林靜怡都大把負評 上網打佢個名都見到一堆

市民區偉德(譯音、下稱原告)入稟高等法院,民事控告牙醫林靜怡及由金富利集團有限公司經營、位於尖沙嘴亞太中心的康霖牙科中心(下合稱被告),要求賠償。

原告在入稟狀指,他由2013年11月12日起,接受被告的診斷及治療。由於被告的疏忽或塞責,導致他蒙受身體損傷,因此要求法庭頒令被告要負起民事責任,向他作出賠償。入稟狀並無透露其損傷詳情,亦無列出告要求的賠償金額。

真係吾好彩
有冇好介紹? 林靜怡都係游XX內D姑娘介紹講好過佢
介紹就唔介紹喇 廢事比人以為係打手
不過姓游個個咁仆街 佢啲姑娘憎佢咪話佢死對頭林靜怡好過佢囉

事實上做得大個啲全部都無心對客架啦 自己攞黎受
我仲要4萬幾箍 跟住下顎佢話我唔好 一係做正顎手術一係用儀器 我揀左儀器又俾多萬5 之後分期
本身上次檢查 唔講就check唔到 講完佢先話我要杜牙根 話介紹專科醫生俾我 價錢都貴 跟住再下一次去洗牙 佢又話我智慧齒有事
Dental council大把佢d人 好難釘死到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞