有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
你睇康齒堂定smile creation啊幾耐之前睇
smiie creation 係搵助護 / 護理員幫你洗牙,
但夠膽收你650定700洗牙

條黑醫咩都要快同慳自己時間,成個療程好難會見到游x華

最離譜係佢搵中五程度既助護用電轉幫我拆啲attachment (補牙物料),事後我隻大牙一直陰陰痛,睇真啲隻大牙表面凹左忽,懷疑被磨鳩蝕左我啲法瑯質

每一次佢間野都係overbooking,為左省自己時間跑幾個場,專登排哂所有人係果段時間要病人等,次次約好黎到都要等佢1個鐘先有得睇
康齒堂呀 都睇左5-6年
好好彩冇遇到你講嘅野
連剝智慧齒都話我橫生太近神經 又係叫我自己搵街外專科
康齒堂我去mock牙都冇事 係smile creation正仆街
樓主講得唔好 康齒堂同smile creation有轉介嘅connection 唔知點解好地地要同呢啲黑店有聯繫
條黑醫個網上sales / 打手團隊mon post 好有效率,我feel到佢啲打手已經即時滲入黎留正評,搞公關形像工程

只有佢啲staffs 同埋佢啲 sales / 打手會叫佢做游游

吊你老母打手死全家
屌 我係唔知點嗌佢所以咁叫 憎佢憎到仆街
你又係康齒堂定smile creation啊
康齒堂喺銀禧 smile creation喺駿景園都係火炭窩
樓主應該up錯咗 屌游舜華應該係屌smile creation 純粹康齒堂有份介紹呢個伏 我去mock牙都ok
康齒堂一鳩樣係由姓游呢個黑醫擁有同管理,
我唔知佢有幾撚多個唔同公司品牌名,都差唔鳩幾遠
可能做臭左又會轉個新名再吸金害人

正常人都唔會入去做,我知佢會請啲junior 牙醫返黎做

啲正常既牙醫做得好,吸左經驗正常都會自己掛牌開診所
咁呢個就真係唔知 不過smile creation真係又貴又垃圾又最關條八婆事
姓游呢位黑醫 擁有多間不同名既牙科診所,其中係smile creation,
另外有康齒堂,康齒堂佢唔可能係全資擁有,
但佢有大部份既管理同經營
按姓游呢個黑醫既經勞手做法,可以捨既佢肯定會交哂俾助護做,

慳時間慳成本,理得你死
唯有祝你好運啦 跟過佢多數都係苦主
我領教了,火炭smile creation,未見過咁極品既姑娘/ receiption,但俾哂錢做個療程,肉隨針板上,先無屌佢老味
集團式牙科診所好大機會奶野
小心好似我咁好好地俾佢搞到咬合不正,人要磨崩磨壞啲牙

重申:條友唔撚係矯齒專科,佢係亂鳩咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞