有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
黑醫, 又吾專業是但收左錢就算
佐敦卓振宇 傳統鋼線報價差唔多六萬
好肉赤
事已至此
諗住consult多幾間先
登你肉赤, 當吾好彩,搵著個垃圾牙醫游x華
佢串你咩呀? 聽聞條友睇到個post,覺得係人整鬼佢,都吾認自己做得差。
仲要吹到要搵人查出來,又講出律師咁話
你點知嘅?
仆街 我仲係佢到箍緊
我都係要磨牙嘅 磨完痛咗3日
聽其他係出面箍隱適美嘅朋友們講係唔痛
小妹仲係佢到箍緊 想問定係佢到整同係出面整有咩唔同架?
佢內部傳出來
垃圾 個陣想再執
跟開個醫生話要等游x華批
結果就寸9我 話好搞笑 啲人成日淨係磨牙有啲咁嘅期望 磨牙唔會改到嘴型
話一開始consult個陣實有講得好清楚

我consult個陣係mark低晒 record都仲係到
係佢叫我淨係磨牙 擴牙弓 結果都係凸到乜咁
又一受害者比錢買難受
一D做牙醫既專業態度都冇
唔開心呀 妖我比哂錢先見到呢個post!! 之前research 應該都係睇到d 打手文
如果未開始好似有得退,冇就祝君好運啦
開始左喇 游醫生第一次同我磨牙磨得勁唔even 有d 闊d 有d 窄d 唔知係咪亂黎 又勁急急腳咁走 本身揀Invisalign 就係想有醫生細心跟好d (比起其他平brand)結果比佢hea 爆 黎緊覆診可能要再磨 好驚 真想叫佢專業返少少
開始左咁冇法啦,祝你好運
想知多啲 我比康齒堂轉介左去smilesolution/李惠信黎緊就會第一次睇
我係旺角分店到cool 貪平冇要游xx 暫時牙都正常
係約時間又唔準成日改 啲牙醫實習生定乜?冇房個幾個
上啲勾橡筋既釘 勁差上完又甩 又hea
比左錢?我本身consult左幾間。佢唔係特別平。仲要等兩個鐘我嬲到走左
剩係consult都好撚貴ching有無介紹
P牌冇得pm我係美孚診所cool緊。我個陣consult唔洗錢,你可以電話清楚洗唔洗錢先。consult下唔同幾間先決定,不過最伏一定係齒康堂。
卓振宇正扑街,本身搵關世傑,關拍心口話卓好okay,手勢好,話我個case佢跟,吊最後關醫生無再係診所出現,得卓。頂l左間鋪俾卓又唔出聲,唔係姓關我唔去睇。
我隱形6萬3,話平左,又唔記得磨牙,求其俾個套你打發你走,妖疫情下換手套喇
摸手套啊扑街
摸l完先隊入我個口喇你老味
過說我係呢間野火炭分店cool 左4年!終於cool 完
2016 年果時簽約,講左cool 完retainer 價錢係$2000,現在佢話原料上漲,要7000配retainer! 所以想看下其他牙醫可唔可以做retainer 🤭
真心看左4年,助護勁西面、態度差,次次等一個鐘!
我帶隱適美,前後換左2個牙醫,印左3套cool
果時貪平去呢度整🤭好後悔!
現在唔想再比$7000,果日我係診所度嘈,因為合約不符問題,又話搵經理傾🤭好煩!
好想知其實出邊診所會唔會接做retainer 既客,唔想再受氣!同埋想知cool 完,其實係唔係比retainer 你就算,唔會再跟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞