有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
想問你點換醫生?
系米要拆唒牙上啲粒粒,先得?
我問果幾間都吾接case
可以pm我問你野嗎?
想問你果陣點轉牙醫?
我都好想轉第二間睇,而家完全係自生自滅
覆診果陣問多句,都俾醫生x反你轉頭,仲趕人走
錢就識收,服務同態度係完全冇
本身系黃醫生,之後吾知搞左咩,有半年都系游醫生,之後又轉反黃醫生

佢淨系叫我拉橡筋,但係拉咗成年半有多,都冇咩點改善

左邊牙食粉面面或者一啲好薄嘅嘢根本係咬吾到
真系好x伏,覆診都仲要被醫生同個經理夾埋黎話,又有説話聽,俾錢買難受咁,

我cool到中途中線係對到嘅,去到最尾中線一左一右

打左幾間診所問佢哋都話唔接,因為我排牙仲有啲粒粒系度,所以吾接,好灰,唔知點算好

如果返去康齒堂嗰度話叫佢哋幫我拆晒我排牙所有野,之後又驚搵唔到有診所幫我cool返靚啲牙,我擔心到時兩頭唔到岸就死啦
你過陣點轉其他醫生睇?
你最後有冇搵第二間醫生肯幫你執手尾?
你最後箍完有冇再搵醫生幫你整?
你而家箍成點
我經歷過,如果覺得有問題,就一定要搞大佢,甚至搵牙醫管理委員會投訴。總會搵到醫生肯接手的~
上下排搞左幾耐
唉,我都好擔心,浪費金錢同時間
我而家都3 set,箍完都系甘
除咗上下咬合有問題之外,有一兩隻牙光頂到上邊啲牙
但係我仲喺康齒堂嗰度睇緊,我驚佢哋唔知點樣整鬼我
唔洗拆啊 直接同由醫生講想轉
嗰陣我list哂黃醫生啲罪證
你個態度要夠閪!!!!!!!
太好人太林善佢唔會理你
可以pm問啊
有咩罪證?
同埋你系轉第二間定同一間?
1) 有次打風佢照番工,冇助護情況下都幫我落 attachment, 搞到我個嘴唇損哂
2)用attachment 加長左我門牙
3) mork牙之前 連mork邊隻都搞唔清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞