有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
你明唔明咩叫中伏,個個好似你咁撚清楚哂所有野?

搞清楚,我發現中撚左伏之後已經無再係呢間野繼續療程;

就算你想顛倒是非,你講野都俾啲邏輯啦;

呃錢?夠唔夠我食1個月?你試下俾人整壞你啲牙睇下咩反應;

我唔明你做乜,今時今日仲搵公關打手出黎搞風搞雨;

你想幫你間野洗白下話?明眼心都知間野老闆咪又係你,生意好咪又係歸返你。

睇黎對一個唯利是圖既人黎講,佢自己盤生意仲緊要過佢自己名聲,真係CLS

摺撚左佢間野佢可能仲實際
你無盲,個心無黑,個腦無問題,應該唔會d思維咁on9,按你意思,姐係讚某個醫生,等於公關!

同埋你真係唔好歪曲我講既野,我只係話呢個醫生好,並無話你呢條死on9箍牙既診所好!

估唔到你樣衰不特止,內心都咁黑暗。
真係唔讚你唔得,想帶風向,叻,所以埋挖到錢囉。

為左錢,連間診所同個醫生都唔敢告!
你唔好講唔贏就話我係公關!乜原來而家既公關會去拆人招牌嫁,叻喎!

你都箍左成年啦,on9,有無問題,你有無揾其他醫生寫醫療報告,去告佢!你無,你唔敢!你只係為左拗錢!

為左抝錢,傷害幫你既人,而家仲係網上話幫你追到錢既人係公關!你先係CLS,自己回憶下,點害人!

要告就告間診所同醫生!
你搞d無相干既人做乜撚!
死on9!!
人地辭職幫你!你仲害人,垃圾!
你呢條垃圾,真係要開你全朵,俾你身邊朋友知!

你一個男人老狗,錢拗完,仲配合人害無辜!
而家你係受害者定我係受害者?
你又唔係當時人,咁撚多意見做咩?
我上面已經講左,我幫自己討回左公道,無諗著要再糾纏。

你講到裡裡外外你乜野都講到咁撚清楚,你點解唔自己去幫社會申張正啊?

我唔知你間野內部自己人鬼打鬼啦,亦唔知你有咩事非瓜葛,咪撚係度借刀殺人啦,好撚低招啊,屌你老味收皮啦你!

完。
我cool到一半
想靚d就要磨牙/剝牙
聽到佢磨牙咁有d驚
想問多d
樓主可唔可以比tg link 傾下?
我唔撚覺你係受害人囉!我咁撚多屌你係害人精既post你唔9覆!

講到受害者,我先係!你條仆街,你唔會感恩!事隔兩年,我終於可以屌死你!

當初你條死仆街,自己衰就好啦要點都好,投訴診所又好,醫生都好!你條仆街要拖一班無辜幫你既人落水!

為求目的不擇手段,垃圾!

邊撚低招冼耀x!!

自己講唔贏我,就話我係公關,話我係間診所既人!不知所謂!

我可以whatsapp 屌9你!但我就係要係度屌死你!
屌死你條仆街!
加TG: md97hk
憑你呢句,我確信懷疑,有診所集團公司指使或容許職員,未獲資料使用者同意而披露資料當事人 (病人)的個人資料並導致資料當事人蒙受傷害

你可能已經觸犯刑事罪行,如果在24小時內,我仍然見到有當事人的個人資料被未經同意使用,我會透過刑事程序追究貴公司。
好啊,你害左人,仲驚人爆你!你有種去告,最好告到間診所破產,就怕你唔敢!

唔需要恐嚇!
因為你同間診所都應該受到懲罰同制裁!
上面個p牌仔咁撚嘈
真心明白你係入面做過就知道,佢啲皮氣有幾難頂,初初入去就有蜜月期,過左期你就屎一般
算啦,一有人投訴就係其他人錯 果期姑娘一定受吾少氣
佢覺得咩都要做,因為佢出糧俾你,你大 x曬
打錯字,佢大x曬咁
同是天涯淪落人😂真係走得快好世界。
係啊,全部人列隊俾佢屌到喊!屌到病人都聽到,屌到,令d病人又要哂時間等佢作威作福!佢都無反省佢一個醫生既醫得德係邊!佢真係岩晒嫁!
係呀,佢永遠是對的,永遠錯不在她。啲客投訴就搵姑娘祭旗。又要面,就算其他醫生錯,佢都係搵姑娘出氣
平心講,D客係受害人,幫佢打工既姑娘都係受害人。佢就威曬
呢條垃圾,唔知幾時俾天收!
佢永遠唔知錯既人,到失敗時都係籟人
冇追曬呢個post
記得我 2020/2021 個陣追過箍牙post
當時好多打手 話呢間做又好又平
仲指明搵游做先好
好多傻豬巴絲可能去咗做咗受害人
D死台灣婆係咁,垃圾,希望佢總有一日會撞板,無醫德,總有一日被釘牌
吾會啦,佢次次都可以搵錢搞店。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞