有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
平冇用架, 服務同態度差到呢, 你睇幾多人不滿意,
BOOK 左時間 , 好似冇BOOK 過咁, 例要你等, 洗完問下野,就黑口黑面 ,
一係sales cool牙,
我已經轉左其他診所睇, D服務同態度真係冇E間康齒堂咁鬼差
推爆佢
磨牙真係唔會痛 痛嘅話 應該係磨左好多
同我一樣 曬左好多錢
我而家至第三副,每14日至換一副,但換新牙套之前要照SCAN BOX,send左比佢睇,再等佢睇完決定需唔需要延長或可以換新牙套.唉,但好可惜連續2次佢睇完都要戴我多2-3日,然後再SCAN比佢睇,睇下可以換得未,唉都唔知幾時至結束有成58副第一階段.雖然都知道要戴成世,唔差在果2-3日,但每次都想成快D換新牙套><
我睇果個係黃醫生,覺得佢唔差,但講野太快食螺絲咁
我係個SCAN BOX APP問佢野,佢有時半夜2點至覆我,好似唔洗休息咁
係呀
你老味 呢間野啲人唔撚知係咪做野
啊A幫我book 時間拎牙箍,啊B打黎:你冇約啵
啊C再打黎:你約左聽日,但第2 set 牙箍未到
我屌 亂撚到,咁姐係幾時黎拎?????

仲有,條游醫生上次幫我拆骨釘,一路拆,一路同佢啲同事閒談,大佬啊,望住我個口做野啦!!個口爛左係咪你賠
好彩換左醫生
呢條黃醫生用attachment 加長我啲牙。。。
搞到完全唔貼,都唔知做乜鳩
大大大大伏 想問佢畢業未
好彩換左牙醫
係啊 換左個董醫生 好少少
上網search 上過新聞無牌執葉
間野 專請D有問題既醫生
繼續推 我都係苦主 游醫生cool
我好耐之前跟佢整過、2007年,三萬
個時我以為正常嘅野原來禁唔正常
包括搵助護跟你、整緊牙同助護講野
我仲諗住大個左搵到錢想番去補cool
因為細個貪靚唔帶固定而家有罅
幫推,警剔世人,唔好再俾佢出黎害人
我攞到個卡片都係即刻search 見到嘅時候已經俾咗錢
同是苦主
叫我3個月先覆一次診
會唔會hea左啲
我想問你最後箍完未?
我箍完唒所有牙套,上下牙合都合吾埋,想轉第二個醫生睇😭😭😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞