有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
正常呀都收左錢
應該好多人中伏
我都識D前員工: 佢講 10個姑娘9個走都係反面走,可想而知呢個黑醫有幾差😂😂😂
咁好難得
向隱適美間公司投訴可能直接D
當然啦,D姑娘比人迫追數,你吾做播
你岩呀,認同你
佢係行內個朵臭曬,10個姑娘9個走都係反面走店會有好staff
有冇辦法可以一齊屌到佢收皮
講真, 游醫應該好識玩灰色地帶,一開始整牙要你簽曬野,等你投訴時拎返份野出來講你簽左野. 再投訴咪搵錢請律師講已經交律師處理,或者屈D姑娘做錯吾關游醫事既, 之後又退錢當冇事發生。其實係可以向醫委會投訴, 只要證明到醫生有做錯野就算簽左野佢都責任上身

其實冇他既, 吾想多幾個好似樓主咁既情況, 咪上網出PSOT,等多D人去討論,如果差,自然大把人排隊插佢啦.再吾係話報比蘋果同東張西望等佢地去報出來比多D人知.

心底話: 好心啦做得醫生,俾返少少醫德,咁多人不滿佢
果個牙醫好似都係9up咁
都冇心做, 齋想收錢
老老柒柒 呢間咁既垃圾嘢都好似好多分店
受害者應該都唔少
垃圾牙醫
好似有成6,7間分店應該好多人中伏,以平價去吸引人
康齒堂
旺角
地址︰九龍旺角彌敦道570-572號基利商業大廈18樓全層
火炭
地址︰沙田火炭樂景街2-18號銀禧薈4樓403號舖
大圍
地址︰沙田大圍金禧花園商場地下12B號舖
鰂魚涌
地址︰香港鰂魚涌英皇道1090號寶峰園A座地下3號
炮台山
地址︰香港炮台山英皇道 257-273號南方大廈地下8號鋪

Smile Creation
中環
地址︰香港中環皇后大道中16-18號新世界大廈1期4樓401B室
火炭
地址︰沙田火炭駿景園駿景廣場82號A

就係E幾間
我去齒康堂consult完5點,唔拔牙淨隱適美。
自己去美孚搵個牙醫4皮5要拔兩隻牙 鋼cool半年再年半隱適美
好多牙醫都免費consult
我差不多十年係箍呢間 見證住佢由得一間變有分店
估唔到依加口啤咁差
利申:我箍個陣係一個叫曹醫生既人 佢個陣好好 但應該走左?
我都仲cool緊曹醫生
佢依加hea唔hea?

但我見依加個個都講游醫生
其實想箍過 開頭有諗過搵返
但依加可能不了
開始又有打手入黎想搞公關形象工程
曹醫生好似仲做緊,係姓游果個醫生態度差
游醫生好鐘意請打手
不過游醫生佢行內出名人緣差都爆
成間野 康齒堂 / Smile creation 都係用打手 / sales 美容院跑數既營運模式,開左單就求其同你搞,搞壞左牙係你既事,幾皮野又執一單。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞