有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
人地都辭左職唔do,仲需要好脾氣,佢係想叫屌走你,唔好中伏。加上你又成日打電話俾佢!問好多佢唔識答你既野!見到醫生又唔敢屌個醫生,d氣個姑娘受晒,佢仲需要好脾氣!
隱適美助紂為虐
你話係咪on 9,做姑娘,要做埋sales 既野!
佢真係一個好醫生。
被你害既人,冼生!我兩年後,先再提起!因為你係為錢亂投訴!個醫生唔敢屌!傷害左幾個無辜既人!
你話你中伏!我地係幫完你後,全部劈炮啦屌!你估你追到錢,真係得你自己功勞!你無證無據,有能力追到?你d證據,屎渠爆俾你!
我本身都唔想爆你咁多!男人黎講,你真係好令人討厭!日日打電話去診所煩姑娘!見到醫生就變左粒蛋,唔敢問,唔敢屌,連投訴都老鼠過人!邊個搞衰你,你埋屌囉,又唔撚敢!
日日煩9 啲姑娘!人地都唔撚做啦,你一日幾個電話,老實講,可以話你騷擾,重點係你問埋d狗唔搭八既野,又囉嗦,不停重複,好似智商有問題咁!好啦,人地好心幫你個時,你無感恩不特止,仲為錢而投訴,你有種就醫委會投訴囉,俾個醫生同隻野,嚇兩嚇,揾律師搞你!你驚,收皮!真係做男人,唔好係虛擬世界就威,現實世界成粒鵪鶉!害人不淺!令人討厭!如果一早知你咁垃圾!我諗無人會幫你,令你成功追到錢!
睇清楚人地打乜9先!公關會屌佢,白痴無腦!
為錢而投訴?你試下俾人整壞左D牙你會點做?

我諗你無法想像,一個人有半年時間,每日望到塊鏡,擔驚害怕驚D牙出事,每次打去問又驚俾人繼續hea 9 你,求助無門嗰種擔心㥬惶,近乎抑鬱邊綠緣既情緒。
TG: md97hk
辭左職大撚哂,就可以hea 9啲病人,當病人係狗?
屌你老味咁無同理心對病人學咩人走去做姑娘、做醫生

無人話裡面全部姑娘都係衰,但你咁既態度就唔好係度扮無辜受累。
你自己講姐,咪諗著劃清界線洗白,

好既醫生、姑娘會唔會甘心長久留係間臭既店做啊?

懷疑公關打手已經全面進場,
你幫害群之馬害梗人既時候,有無一絲過意唔去啊?
講到迫良為娼咁無奈,真係好野
你間店都黑到灰,有良心既姑娘醫生,仲會入去做?

垃圾公關打手,顛倒是非曲直帶風向

俾人睇穿左,就係度9唔搭8係度扮撚哂野。
你以為病人無權要求拎返醫療紀錄?
我估有良心既醫生、姑娘,都已經離開左呢間野。

就算傻豬豬俾人水左入去做,都唔會做得好耐。

如果作為醫生唯利是圖,落廣告請打手搵生意,當病人係狗,佢唔撚配稱做一個醫生。

將病人當係狗咁看待既診所,係無左良心既人先會留得低。

一個有正常同理心既人,係唔會想留係呢啲地方害人。

就算為搵兩餐,都會良心責備,唔會想助紂為虐害人。

如果你信因果,就更加唔好幫害群之馬害人。
你話人無同理心,你就真垃圾,如果人地無同理心,就唔會係辭職前幫你條on9,仲俾你條仆街反咬!你認為得你係度9up,無人幫你!你有乜9證據去證明你d牙有問題,唔識感恩既狗!
你以為成間診所得佢一個,佢下面有其他醫生!你認為得佢一個,間野仲唔接埋!真白痴!
我係話曹醫生係好醫生囉,on9仔!我無話幫你箍牙個個好喎,係你自己鐘意揾佢!佢都成日揾姑娘做白老鼠,係你don9先上當!
你埋係我地d好心人幫個個害群之馬,幫完你追數,仲反咬!有本事去咬個醫生,唔好害幫你既人!
死on9,你唔好扮無知!你話有良心既人會入去做?咁我就覺得好笑!咁點解你又會入去箍牙,你又有乜居心,你好矛盾!你就係受害人,其他入去中伏既就係害人無良心,講野用下個腦!

你入去,唔通又係為左呃錢,你個心都幾毒!
你去問下醫院管理局,你有權?醫療紀錄係醫生私有財產!死黑心怪,無人幫,你一仙都追唔到,反咬狗!死垃!

你有本事去咬個醫生啦!死鵪鶉
唔好無腦無point啦,就話人係公關,冼生!用腦思考再說話!我一直都係話你連累無辜,唔敢咬幫你箍牙個醫生!做鍵盤俠,做到咁爽!

小心有報應,害人害物!
露底啦

你想講間野好好,得一個人衰下話;

屌你老味你摺柒左佢,換過個招牌都幫你唔撚到;

就算你顛倒是非曲直,黑係唔會變成白架,

所有人都有經歷有眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞