有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
哩間黑店真係超大伏,識人係入面做姑娘,最後半年唔夠已經頂唔順quit,佢話d所謂有醫德少少既醫生都走哂,仲話剩低有d直情裁定過失德無得走,叫我千奇千奇唔好去,最好唔好去最出名多人個幾間咁講
姓游呢個黑醫如果再俾人告佢專業失德,佢分分鐘牌都無埋
錢賺咁多係帶唔走,
諗著病人唔敢出聲,怕麻煩唔會投訴佢,收哂錢當病人唔係人咁對待,求求其袋幾皮,成間店黑都灰,receiption 都可以串過馬撚
條黑醫為要錢做好多灰色踩界野,搵sales / 網上打手跑生意就係其中一樣
就算係牙醫洗 $950都有啲誇張
- 有一次覆診,個姓游個黑醫5分鐘時間將我成副牙磨左十幾個牙縫,完全無量度過咁free style 咁鳩磨,除左牙齒唔齊唔整,後來我更發現門牙中間牙縫有崩缺,導致無法合儱,令我至今長期身心受創。
根據模擬片段同其他朋友同牙醫所講,係分幾階段逐隻磨,好精準咁量度咁磨。
但姓游條仆街一貫作風做法係貪快最梗要慳時間,理得你死,求鳩其
(圖會後補)

- 有一次覆診,佢交俾助護用使用牙鑽清除我大牙既attachment (補牙物料),事後本人發現一隻經拆除的Attachemnt 的左上角大牙牙齒表面凹凸不平,極度懷擬法瑯質已被磨損,到而家隻牙長期隱隱痛,仲會引發太陽穴偏頭痛。
呢啲只係講左部份,用恐怖牙醫黎形容都不為過
咁真係屌出聲
我個間係佐敦嘉賓大廈
唔好相應
星期六去完consultant個陣等左個幾鐘 坐我對面個金毛吊個reception話次次都等足成個鐘😂我心諗都係唔好係到做,見完即刻走左
間野專登overbooking將個時段排到密哂,要病人等佢,咁條黑醫就可以最慳時間跑幾個場
前2日去完consult
個護士成個健身中心sales咁
肯定唔會幫襯
Btw有無好嘅隱適美診所推介
俾錢前同俾錢後,態度服務係兩個時空
仲要唔係平 whatsapp話28800
諗住加骨釘剝牙都唔會貴成點
點知最尾57000 好彩無箍
以為貴得有道理 點知服務都咁差
呢個價錢去專科有保證10倍
重申,呢間野姓游呢條黑醫唔係矯齒專科,佢地無一個係矯齒專科醫生,姓游條黑醫係唔撚識箍牙,佢做隱適美係因為利潤高,接一單求鳩其做袋你幾皮。

最仆街係佢箍完會同你講只包普通固定器,如果你想要隱適美固定器成為5000
呢間啲姑娘好閪 我做完free consultation唔join黑我面兼趕我走

呢個牙醫睇完我啲牙又話咩唔齊又盛 要我落鋼箍 之後收我5萬幾 但我去另一間4萬8就可以
可唔可以同醫委會投訴架
前員工爆料: 康齒堂同smile creation都係游X華的
咁傳統呢?
屌 我重約左黎緊下星期做咨詢
佢冇請Sale, 佢迫D姑娘去做姐
個游醫吾做想傳統你箍牙佢咪洗腦式sale你隱適美
自己諗去吾去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞