有無係 康齒堂 / 游X華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者

348 回覆
54 Like 1 Dislike
同一間 轉左醫生
其實都不相伯仲 至少唔會好似未畢業咁
我係箍牙受害者,悔不當初,只能盡力警剔後人:

各位千祈唔好貪平搵呢個黑心牙醫同埋去佢既診所集團:
游舜華 (診所:Smile Creation / 康齒堂)
你嗰陣同佢講完唔係佢度整
佢都肯同你好正常咁拆咗啲粒粒同埋釘啊?

有冇tg傾吓指點迷津
佢完全係害人
我幾年前係康齒堂箍過牙 不過好好彩係曹醫生幫我
箍完先知呢間野咁多負評
打手出沒注意,想上黎劃清界線洗白?
我唔知呢間黑店到底拎左幾錢出黎請Sales 網上做打手
咪話箍完先知呢間咁多負評囉ching
黑店打手死全家 thx
我以前都係 cool撚咗5年 由佢未搬鋪係信和中心就已經開始cool 一樣都係overbooking 等就等咗成粒鐘 入去就兩分鐘出返嚟
佢拖長嚟做可以次次覆診換橡筋都係owing(?)姐係單圈橡筋 咁啲剝牙既窿又點會埋到 講緊成年都係咁架
以前細個唔識野之後次次都捉撚住佢嚟問啲進度chur 撚爆佢 然後就好快搞掂了

Btw 應該係我好彩定點 拆咗之後又cool得幾好
好早以前就想回覆你!我知你係受害者,但你做受害者既同時,你不分青紅皂白去冤枉打工既姑娘!因為你既投訴書,你害左其他無辜嘅人!令到你牙齒有問題既係姓游果位!你就應該重點投訴佢!但你係應該向醫委會投訴!你寫封信來,係只會害到其他無關既人,因為佢係老闆,佢大哂,你一封信,所有人都俾佢屌,所有人都錯,係佢自己無錯,係姑娘,係病人既你錯囉!最終佢埋用錢收左你皮!幾萬蚊,濕濕碎!都唔夠佢保就業2百幾萬多!你係要錢,定真心佢覺得佢整得唔好?
你點對病人,有咁多受害者回響,大家有眼睇,你仲請咁多公關打手做咩?打手公關死全家
你可唔可以唔好咁on 9?我嚴重懷疑你智商有問題!你到底有無睇清楚我打乜9!我重複睇我打既野,我有一粒字幫佢?

仲有係叫你去醫委會投訴佢囉!你又唔敢!你收左錢,簽左保密協議啊?

你係害到d姑娘囉!仲敢話我公關!

你似公關多過我喎!

叫d正常人睇睇我打乜,你打乜,答非所問,問非所答!

我係公關,我會爆佢呃左二百幾萬?賠你幾萬?
真係on9
做人公道啲好

我攞返自己既公道,本來無諗著再係呢件傷心既事情糾纏落去。最梗要係儆惕世人,唔好再有更多既受害者。

我唔知你同佢有咩瓜葛啦,
但你真係成功挑起左我既憎恨
如果你有手有腳有選擇,又無人拎枝槍指著你走唔到;

俾個建議你,唔好幫害群之馬害人
佢唔係專科,唔好俾人呃!
姑娘一定洗得好過醫生!
其實你應該屌幫你箍既醫生!呢個姑娘,知道晒佢缺德後,都無心做,走左啦!
你呢段野,其實d姑娘成日轉,好易屈錯人!當初你成功投訴到,都係d好心姑娘幫你!如果唔係,單憑你口講,你係唔會成功!
人地被逼嫁,後尾d人知要做咁多違法野,走得都走晒!你估個姑娘有乜著數?
睇你揾邊個,個老闆就一定係衰既 !但內面有幾個醫生,唔岀名,好有醫德,價錢合理,唔會亂來。
同一老闆,哈哈
佢會逼d junior簽不平等合約,真係on9到個點!
講得好,岀名既大部分都係伏,用錢買公關既!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞