Zack Snyder原版正義聯盟確定會上!

524 回覆
99 Like 15 Dislike
樓豬射咗未
Joss Whedon整既野唔入佢數入邊個數?
Zack版本出到黎唔好睇 咪入Zack數
好公道架喎
肯定會有黑大超
同埋避拳嗰幕個人嚟睇幾靚
不過個shot 太長
變咗好似睇緊人玩injustice咁
記錯左
黑大超係咪用cg執
之前幕後花絮hc都係著紅藍戰衣

講真,我覺得呢張相似改色
同JL個件配色有出入
心口S應該係銀色
佢拍MOS都有著過全黑
自己族人唔救救地球人無咩野反正佢地球長大,係唔救老豆依下on9
呢段我覺得冇乜問題
佢個爭扎係徘迴係做普通人同做英雄之間
但最尾只不過係要救老母同條女身處嘅星球
既冇做普通人,亦冇做英雄,
除左最尾殺zod佢主動救過幾多人?

續集都係繼續睇到佢對人類好唔耐煩咁嘅樣
reluctant hero呢個類型嘅角色應該唔係寫到末日咁樣就推動到主角成長架喎
係如果佢就算唔救,其實佢都可以生活,
但最尾佢都選擇救,先至有意思
之前有解釋過
佢冇揀黑戰衣係因為揀做地球人個邊
唔知snyder cut點兜返
你可以打一萬字解釋,但就同老母同名一樣,不合情理
一個唔係仆街而愛老豆嘅人係危急關頭總諗咁多唔係救老豆就係唔合人性,你要講一大堆道理但個情節唔係合理就係個問題

我無話佢唔救族人有問題,佢地球長大簡地球人合理,但唔救老豆就係唔合理
有乜合唔合理,係邏輯上可行
martha唔work係因為batman一早已經唔係不殺,咁發現神原來都有老母根本冇乜大改變,
只不過代表呢套野嘅batman係個會因為"呀媽個名係一樣",咁小嘅事而改變成套觀念
同埋咁嘅巧合本身都好低能

mos果段都係聽老豆教誨,聽左十年都冇話唔合情理
咩叫合理?
我自己身處嗰個環境,喺龍卷風面前
就算我幾愛我老豆我都唔敢肯定自己100%會衝出去
定你覺得佢係超人就一定要衝?
會唔會係你一廂情願咋?
一定買碟
佢好似話有4hr 咁長
佢80分鐘劇情都係垃圾 無聊到
快啲拍man of steel 2 啦
聽講原本josstice league想batman用搞笑情節做開頭gotham 嗰場 wb高層雖然痴線 但好彩無批
龍卷風係超人面前算係啲咩呀
所以結論就係觀眾用上帝視覺冇真正理解個故事
聽老豆野講野所以就眼白白睇撚住佢死。
佢以前都救左成班同學,宜家因為要聽爸爸話所以我今次唔救老豆喇
條友都幾自我中心下,佢覺得點就點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞