Zack Snyder原版正義聯盟確定會上!

524 回覆
99 Like 15 Dislike
起馬有得j下d畫面同打鬥先
如果跟之前情報
MOS 個黑人將軍係MM
其實ww 平身係 bvs出先有獨立電影
我又唔覺ww 係bvs好差
如果冇睇trailer先入場睇bvs 仲會有驚喜
係bvs 入面ww打得好好睇
出場又型到癲

mos d打鬥好正
真係冇trailer 你點估到中段彈多個第三巨頭出嚟 佢一開始拍都好似冇講有ww
睇watchmen同300已經覺得zack拍d打鬥好撚正
mos
對比其他外星人入侵片,MOS 都好高質
用世界引擎改造地球,變成佢地星球
軍人all in 反擊, 有個仲刀仔單挑
超人承受住衝擊飛上去
我無當BVS係集合
始終WW都係臨尾對Doomsday先出嚟幫拖,主線基本上佢無咩戲份。
不過講起BVS,又要提起JL個戰力問題
係BVS對Doomsday果度,WW同超人應該係戰力相若
但去到JL場決戰,應該係超人一個>>>WW+AM
希望新版JL係呢度會有改善啦
笑左,新玩法,下次部部戲都咁玩就可以賺兩次錢
呢個先係唔合理位,
邊有理由WW係BVS對Doomsday都可以有來有回既時候;而係JL到有埋幾個隊友對隻狼都會唔夠打
呢句真,好唔好睇一件事,起碼比返一個完整既3部曲出黎
最緊要就係Zod將軍個動機好合理
如果唔係mos都唔會咁好睇
Steppenwolf 會唔會講save Martha
即係點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞