Zack Snyder原版正義聯盟確定會上!

524 回覆
99 Like 15 Dislike
又唔一定既
可以係剪走D文戲救番套戲既
不過以佢講故事水準我就唔抱期望喇
不嬲都話佢d戲係兩極評價
一係好鐘意 一係好唔鐘意
我覺得300 watchmen bvs mos都好好睇
我又唔會覺得mos 同bvs好差嘅,但我覺得係水準之下囉
300同watchmen我直頭覺得係接近經典嘅電影tim
但係當年睇完300同watchmen之後,我以為自己都會係zack嘅fans,但再睇埋sucker punch先發覺原來唔係
zack既大戰,隻狼一個人打晒宇斯,Atlantas王,amazon女王,其中一個green latern

的確係要成個jl加埋先夠打
講故仔真係唔係佢強項,300都係戲情薄弱,純粹係贏畫面贏風格,watchmen就基本上成個故事架構都係跟返原著
會唔會有doomsday既實力
如果有 真係要成團jl先夠打

呢個係fans爭取成果
WB仲要貼錢落去咖喎
因為watchman個漫畫長度可以搬字過紙,就好似大陸拍金庸劇你唔會讚個導演拍到個劇情好,300都有漫畫,應該都改得唔多
原著分鏡
無蝕底we know hbo max now
無蝕=賺?
依套啲人撐左噉耐,終於有結果

大家香港人,唔好噉快放棄呀(喊住打
又唔好咁講,起碼我覺得zack對視覺上嘅追求都係令到watchmen電影咁精彩嘅要素之一
貼錢都好信
咁你話我知班fans眾籌左幾多俾zack補拍
套戲都未上 好唔好睇就無人知
但起碼可以見到風格統一嘅JL

而且係fans爭取多年嘅成果 意義已經大過套戲好唔好睇
因為Zack Snyder 識得照住本書來拍戲
而佢啲拍戲手勢又好有個人風格
300同watchmen都係有足一個完整嘅有頭有尾漫畫故仔去改編

到左啲劇本唔係跟住原本漫畫去作嘅時候
佢講故仔弱嘅特點就突顯曬出來囉
垃撚圾
無話佢唔得。但唔好對佢係講故仔方面有期待
Batman 3部曲又關JL咩事
屌你m記戲院年年都玩馬拉松啦
又唔見你屌
佢地唔撚係DC
馬拉松同逐啲逐啲放加長版完全唔撚同
加長版有係戲院放過?
疫情下戲院無戲上先再播過Batman 3部曲
M記都有DLC,xmen DOFP都係補幾個鏡頭,同上映版故事大鋼無咩大分別

Zack就係小學生交完功課,老師要你correction加recorrection
點講都好zack有運行就真
或者你了解下佢咩事拍到差唔多完個陣走先?
定笑緊令尊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞