Zack Snyder原版正義聯盟確定會上!

524 回覆
99 Like 15 Dislike
Mos同Bvs又未至於好難睇,但總有啲位係睇到你出戲(超人死老豆同救老母)
希望JL唔好又搞呢啲位出嚟
點解會有期望冇依啲劇情
睇住老豆卡住走唔到 正常人第一時間唔理三七廿一衝去救人啦 仲懶感性懶委屈咁望住
呢啲位咪同martha一樣做柒咗
自己老豆唔救 自己族人唔救 但係救地球人
clark 亂咁公開能力, 真係好易比政府釘上,捉去研究
就算無事,佢都可以要走佬啦
其實佢未入太空船前, 佢自己未清楚自己來歷同界限
佢第一次試飛, 仲笑得好開心
寧願睇住老豆死都唔救
呢啲咪就同up個老母名止干戈一樣
正常人理解唔到做乜9
兩個位都可以解釋 但觀眾接唔接受到又另一個問題
咁正!?
Zack 話搞緊trailer
好快有得J
補拍只會係小量鏡頭 因為本身係拍好左 但被Joss Whedon 抽出部分片段改頭換面加大量補拍變成上映版
唔覺得man of steel弱
仲要man of steel果年係iron man1,已經拍到呢個質素
咁劇情就係咁
你唔問點解黑豹雷神兄弟姊妹相殘

其實真係正常劇情,唔係好奇怪
Mos 對家係Ironman 3 喎
唔使吹到咁大呀
zack講狙荒原狼會用返bvs設計
唔知會唔會用返junkie XL原本啲配樂
Joss whedon條撚樣 連配樂都換曬 搞到套戲得首everybody knows係記得
原本zack風既戲 每套都有痴撚線配樂
聽到宜家都仲聽緊 同埋一聽到就知邊個character
又入Joss Whedon數

Zack Snyder世界第一
跟住套野都係柒就好笑
做乜鳩姐你
joss whedon真係換撚走composer Junkie XL丫嘛
用咗Ultron個個
會唔會有黑超人?
同埋可唔可以唔好再含笑避拳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞