Zack Snyder原版正義聯盟確定會上!

524 回覆
99 Like 15 Dislike
唔係有問題就代表你睇得好通透既...你咁問我會覺得你係雞蛋裏挑骨頭或者盲反咁囉
咁佢唔衝係理由係咩先?100個人係會有唔同,但你會分析到咩原因

如果佢唔衝理由係怕死,咁佢唔係愛老豆囉。咁我好難鍾意依個係一個英雄

如果係單純聽老豆話唔想俾人知,咁咪即係我頭先講咁反正同鄉殺到黎全世界都知啦,咁無所謂啦,咁你點解又同講咁多,我咪認同左囉
咁套套都唔好話啦,我有罵過依套戲一文不值垃圾咩
話有問題都唔得架原來,之後就要俾人話睇得通透呀
咁我係唔係要點都讚先得呀?
唔好覆佢啦師兄
你解釋完你嘅睇法比佢聽 佢唔鐘意你答案
然後你仲好聲好氣同佢講話埋每個人睇法唔同
既然佢唔接受咪由佢自己係到問 等認同佢嘅人同佢傾
何必浪費口水
Joss Whedon拍復二風評差到仆街,M記撚都覺得佢唔掂啦
原來一定要認同架,唔認同就唔可以講?咁係唔係任何位我都一定要讚先可以出聲?
其實帶出嚟嘅議題幾好
但比起1同3+4
真係差好多
以我理解故事想講既就係你最後嗰段
佢聽老豆話要隱瞞所以唔衝
之後同鄉黎到佢都仲有猶豫,但最後決定公開
成個心理轉變我唔覺得有唔合理
你可能覺得最後佢都做左超人,咁佢老豆就係白死
但呢個都係上帝視覺既諗法
故事入面冇早知,邊個估到之後會有alien invasion?
你係咪嬲到傻撚咗
而家咪話人地都尊重你嘅唔認同打算close topic
你仲要回多幾次繼續屌
沒人唔比你出聲呀
even你再繼續屌都沒人會阻止你
而家我笑9你同叫師兄唔好理你唔係你嘅論點
係你嘅行為同埋態度
你自己睇返上面啦
有無睇字架我咪話ok左
DC邊套電影有deathstroke,都算反派頭號,咁撚耐都未見真人版
Ben 嗰時仲揸fit 拍單飛嗰時
佢咪放過段casting 出嚟
嗰時都幾肯定有得睇Batman v Deathstroke
之後問下WB 對Ben 做過啲咩
搞到佢走咗
公道啲講,
Zack Snyder拍JL用2億7500萬 6個月
Joss Whedon拍JL reshoot 得2500萬 2個月

你覺得可以就咁比咩?
Joss Whedon最錯就係接JL reshoot 黎拍。
可能Joss Whedon覺得自己會成功 Avengers令佢太有信心
Alfred not Ben
Avengers 2 拍到咁都覺得自己掂嘅 真係過份自信
其實a2都係爛project,夾硬要同後面啲戲鋪路
joss電影特色
打鬥廢 配樂普通 硬加尷尬笑點
票房一樣大賣
公道講Avengers 1幾好睇
公道講 大眾就係要睇呢d野 Zack snyder作品比較小眾 JL上映版最大問題係不倫不類
Avg1好睇在有前幾套鋪排,rdj同食正頭啖湯姐
而家睇返其實劇情好普通,動作又冇zack咁正
JL咪出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞