巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
訓過emma ecosa
最後退左emma 揀ecosa
對我黎講emma 太林
sealy嚟講我知嘅有美英澳造
港行賣澳洲貨同水貨唔同料真係唔奇
你都係裝修緊?
我打算去試 訓啱就買lu
本身都打算emma 但係既然sealy 都只係貴幾千 不如買個高質既
聽上面巴打講扑嘢 用少d力
席夢思點會係大陸野
裝修好半年
不過張床褥係舊屋拎過嚟想換
睇左個美國調查
扑嘢嚟講memory foam啲人比C-
無左彈簧嘅回彈真係差好遠
hybrid好似有b
買sealy一定要買美國
香港代理既sealy係泰國整架 而且超貴
買水貨抵屌好多
泰國咁cheap
Sorry 慕思至arm
巴打真係好pro
麻煩曬
royal 巴 有事請教
枕頭有咩推介
你諫得既一定高質
側睡定仰睡多
我側睡多所以揀左有弧度嘅tempur neck
可以頂住條頸
連登枕symphony我就唔鐘意
ecosa好無用
訓開實淨啲覺得幾舒服

唔會成個人凹落去
我向上多
emma 枕頭 好唔好 見佢都係hybrid
Emma好唔好用, 我就唔知,
不過屌佢老母臭西 Emmas就真係咪撚買

2年前一田買左張Emmas乜撚護脊天絲
話有消委會認證 又有香港脊醫認證
又送2個枕頭,1張被 (全部垃圾,枕頭訓到頸痛,被有蟲)

仆佢個街,4尺半床
訓左3個月竟然同我凹鳩左
打上去cs屌 話保養唔保,係我使用不當先導致凹
你老母 嘈到上鋪頭
先話比我優惠價買佢地床褥

On99 之後扯火走去買返其他牌子既床就算鳩數

仲有!!!!
Emmas呢間撚屌聲稱自己澳洲品牌,澳洲製造
根本係大陸牌子黎,紅到仆街
扮撚哂整幾張澳洲床褥就話外國野

食屎啦屌你老母
我憎呢個牌子憎撚到入骨呀仆街!!!
未用過
但見佢個記憶枕三層海棉可以拆出嚟自由調都幾有gimmick
頭先我都睇咗tempur 不過佢好似sell 形狀多
我宜家cheap cheap 地ikea乳膠枕,不過好鍾意個種包住既感覺

見到emma 有曬兩個真係好有興趣

多謝royal 巴
床褥真係太個人, 之前都有報告話IKEA好, 但我試過又覺得垃圾; 之前去MEGABOX試過DE RUCCI, 我個人好LIKE, 但講緊$7K-$9K, 買唔落手...
早排搬屋, 因為住村屋但五呎床, 所以都係target盒裝床褥,廢事難搬.
去陳列室試左好幾個牌子, 講真最舒服真係tempur, 不過太貴. 連佢有冇盒裝都唔知.
而家訓左Emma三個月都算舒服, 不過係唔慣有人係隔離阻住.
不過emma齋買枕頭個價好似唔抵
差幾百蚊既就唔考慮咁多了,最緊要鍾意
我本身諗住淨買個床褥 唔換枕頭

但淨買床褥仲貴過連枕頭 而家用緊佢emma 個枕頭屌佢又真係幾好瞓
而家好似日日係酒店房瞓咁真係好撚正
訓緊Serta
皮幾野
好舒服
訓左唔想起身
訓左之後訓其他床都覺得唔舒服

咁就好,我只係睇佢地入面有咩特別,好似emma 整得幾有心思
睇完你地評論,我都好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞